PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=474262}

Tysiąc słów

A Thousand Words
2012
6,6 44 tys. ocen
6,6 10 1 43662
5,3 6 krytyków
Tysiąc słów
powrót do forum filmu Tysiąc słów

Niby komedia, a tak naprawdę dramat, ładnie zagrany, ma klimat

UPADLY_WIDZ

9 dla takiej kupy? BUHAHAAHAHAHAHAH. Tylko ty takim gniotom dajesz takie oceny,

ocenił(a) film na 9
neo_angin

Oż Ty w mordowe bezguście, nie znasz sie na filmach i tyle

UPADLY_WIDZ

To jest gniocik, a ty dajesz 9 :)

ocenił(a) film na 9
neo_angin

super film

ocenił(a) film na 8
neo_angin

niektóre filmy wymagąją czegoś więcej niż tylko oglądania ; ) a niektórzy nie potrafią więcej jak tylko oglądać i nie radzą sobie ze zrozumieniem ; ) ty widocznie jesteś jednym z takich ludzi : )

mihi05

No pewnie. Ten film to arcydzieło. BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Byłem nastawiony z dystansem, ale nie dziwię się że ta kupa jest pierwszą bodajże produkcją która przy co najmniej 50 recenzjach na RT żadnej pozytywnej nie zdobyła. To po prostu bardzo słaby film.

ocenił(a) film na 8
neo_angin

nie mówię, że to arcydzieło bo nigdy takiego nie widziałem ale uważam, że jakiś przekaz ten film posiada. recenzje recenzjami a ocena 4.5 tysiąca osób na stronie to co innego.

mihi05

Szczególnie na tak "wiarygodnej" stronie jak FW gdzie dla niektórych 6,7 to negatywne oceny. IMDB jest wiarygodniejsze.

ocenił(a) film na 8
neo_angin

hm. może coś w tym jest : ) ale dla mnie ten film i tak nie jest aż taki zły jak ty go oceniasz : ) Mógłbym ci podać listę kilkudziesięciu (może to troche za dużo, bo by mi się nie chciało szukać) filmów, przy których dziesięciu minut bym nie wytrzymał bo są 100 razy bardziej żenujące niż ten i pewnie przy co najmniej kilku byś się ze mną zgodził.

mihi05

Trochę gorszych znam i dlatego jest 2. Ok. 20 filmów oceniłem na 1.