PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=474262}

Tysiąc słów

A Thousand Words
2012
6,6 44 tys. ocen
6,6 10 1 43662
5,3 6 krytyków
Tysiąc słów
powrót do forum filmu Tysiąc słów

http://www.tvn24.pl/24467,1737861,0,1,najgorszy-film-wszech-czasow,wiadomosc.htm l

"Najnowsza komedia Eddiego Murphy'ego "A Thousand Words" osiągnęła w serwisie
filmowym Rotten Tomatoes ocenę "0 proc.". Obraz zebrał wyłącznie negatywne recenzje i to
od największej liczby krytyków w historii portalu. To daje mu tytuł "najgorszego filmu wszech
czasów" - pisze brytyjski "Guardian"."

Co o tym sądzicie? czy warto się sugerować taką miażdżącą krytyką?

ocenił(a) film na 4
DeKolarto

właśnie miałem to tutaj dodać bo też to zobaczyłem, nie wiem co mam myśleć... nie spodziewałbym się po Eddie'm takiego gniota

edit: szczególnie, że trailer jest sympatyczny i zachęca ;p

cuZz

Właśnie mnie też trailer przekonał, wydawało mi się że może być to naprawdę dobry film. Cóż ,trzeba się samemu przekonać, ale recenzje krytyków mówią same za siebie

ocenił(a) film na 5
DeKolarto

Moim zdanie Eddie już dawno się skończył lepszy jest Charlie bo nie gwiazdorzy na siłę.

użytkownik usunięty
CichyMorderca

Racja .. Charlie jest lepszy ... chociaż nawet nie wiem jaki Charlie

ocenił(a) film na 5

http://www.filmweb.pl/person/Charles+Q.+Murphy-41561
Ten Charlie

DeKolarto

Haha też to czytałem:) Może to działać na korzyść tego filmu, gdyż tak go zjechali że wiele osób bedzie chciało go zobaczyć z ciekawości:) Co do Eddiego, to powinien już dawno wywalić swojego agenta ża szukanie mu takich ch...owych ról. Aktor nadal jest zabawny i nie wiem czemu nie robi Gliniarza z Beverlyhills 4. Na bank Eddie znowy wrócił by do łask fanów i Hollywood

ocenił(a) film na 4
Turkisz80

z kac wawa nie wyszło ;p, ale w sumie z czym do czego

cuZz

No wlaśnie, troche porównanie nie na miejscu, bo nic nie może być gorsze od Kac Wawa ;)
być może ludzie obejrzą ten film z ciekawości, ale jest mnóstwo innych sposobow na wydanie kasy :)

cuZz

Kac wawa to poprostu kolejna kiepska komedia która niczym sie nie wyróźnia. Twórcy Hangover powinni założyć im sprawę i puścić z torbami

ocenił(a) film na 5
Turkisz80

Twórcy "The Hangover" nie wiedzą i nigdy się nie dowiedzą co to "Kac wawa".

Turkisz80

Kac wawa wyróżnia się tym, że w opinii niektórych jest jeszcze gorszy, niż Wyjazd integracyjny, co wydawało się niemożliwe.

aklekot

Wyjazd jest gorszy od tych filmów z gwiazdami z pierwszego Big brothera?

ocenił(a) film na 5
DeKolarto

Myślę, że nie warto sugerować się krytyką, czasami krytycy potrafią z gó**a zrobić dynamit a publika po prostu zmiażdżyć film. Zależy kto jest krytykiem, kiedyś czytałem takie gwiazdki z gazety telewizyjnej i myślę, że lepiej by się tam postarał nawet pospolity troll z filmwebu przy ocenianiu filmów. Koleś miał chyba tylko 2 zasady. Stary film 5 gwiazdek, nowości ok 1-2. Jaki jest sens takiej krytyki?

użytkownik usunięty
DeKolarto

Powiem wam tak w Ameryce uwielbiają wbijać Aktorów w ziemię, którym powinie się noga. Eddie po narkotykowych wpadkach i żalach Melani B, którą podobno bił Ameryka odwraca się od niego plecami... Agent wybiera mu byle filmy a krytyka jedzie po każdym jego filmie. Lindsy Też miała swoje 5 min wychwalali ją a gdy zaczęła mieć problemy Ameryka zaczęła się z niej śmiać... Filmy z jej udziałem to ciągłe nominacje do Malin i choć nie grają oboje w hiciorach to obrazy owe nie się aż tak tragiczne jak krytyka je ocenie a Murphy nigdy nie powinien otrzymać złotej maliny bo od niego w każdym roku zagrało gorzej miliony aktorów!!!! Koniec kropka tak mają ludzie i nawet na filmweb zauważyłem, że jak obraz ma maliny to nasi znawcy również oceniają film słabo byle by dowalić obrazowi.. Tego filmu jeszcze nie widziałem ale za niedługo będę go mielił i ocenię..