PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=474262}

Tysiąc słów

A Thousand Words
2012
6,6 44 tys. ocen
6,6 10 1 43662
5,3 6 krytyków
Tysiąc słów
powrót do forum filmu Tysiąc słów

.... komentarz dla tego Komedio/Dramatu... to fakt Dramat to może był. Wyszlem i tak późno
po 60 minutach, przestroga dla tych napalonych 1/10

użytkownik usunięty
Ciapek_6

U wszystkich jest już po premierze w USA ... w czasie to tu sie raczej nikt nie przenosi

Ciapek_6

"wyszłem"? :-)

JABOL666

wyszedłem

ocenił(a) film na 1
jkmusic

Polska język , trudna język ;)
przepraszam za pomyłkę bo widzę ,
że wszyscy czytają bardzo dokładnie .... Hehe

Ciapek_6

"wyszlem" hahha no to koles jestes rownie wiarygodny ze swoimi opiniami tak samo jak twoja kulawa znajomosc j. polskiego hehe

ocenił(a) film na 1
black_bastard

Powiedział co wiedział, a tak skomentuje to wszytko..... " :)" uważajcie bo wam jeszcze jakieś żyłki pękną od tego napinania....

użytkownik usunięty
Ciapek_6

Nie obejrzałeś do końca to twoja opinia nie jest brana poważnie. Dla twojej wiedzy od mniej więcej 60 minuty film zrobił się poważniejszy i wniósł coś więcej do filmu a niżeli tępa komedyjka. Tyle w temacie... To tak jak by oceniać 6 zmysł bez ostatnich 30 minut czy Piłę kolego nikt nie zabrania dawać niskich ocen filmom, które ci się nie podobają ale przyznawać się do nie pełnego zapoznania z obrazem i wystawiać 1/10 pokazuje jak słabym kinomanem jesteś!!!!

ocenił(a) film na 8

konradorki ma rację nawet chłam ogląda się do końca bo czasami końcowe 10 minut zwieńczone jest świetną puentą która podnosi ocenę filmu