PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=192}
7,1 74 tys. ocen
7,1 10 1 74001
5,6 26 krytyków
U Pana Boga za piecem
powrót do forum filmu U Pana Boga za piecem

pagery :-)

ocenił(a) film na 10

po prostu nie mam słów.... nie występują tam super efekty specjalne, nie graja kasowi aktorzy, ale za to to taki swojski, przyjemny film. I te przekomiczne postacie...

użytkownik usunięty
menshikov

Otóż to.Najlepsze są "pagiery":).Zawsze wymiękam jak oglądam tę komedię:)

ocenił(a) film na 10

Taa..... pagiery są najlepsze.... Najfajniejszy jest ksiądz biegający za kurą, która niesie się gdzieś w krzakach i obciachowe disco polo jako letni dyskotekowy hit. Oglądałam ten film 2 razy, i za każdym leżałam na podłodze i ryczałam ze śmiechu. Po prostu bomba. Daję 10/10.

użytkownik usunięty
menshikov

Mnie ten film po prostu odprężą :-) Widzialam 2 i pół raza.
A kura nioska to Wasylisa przechytra, i jaka wredna :)

Ale przecież "przechytrzył ja Wasylisę", więc wszystko jest OK. Całość po prostu cudna. (Choć po kilkakrotnym obejrzeniu pod grubą warstwą humoru można się dopatrzeć innych treści, czego na pierwszy rzut oka nie widać - że np. komendant policji ma układ z mini-mafią i in.)

ocenił(a) film na 8
blachostka

Dla mnie najlepszy jest w tym filmie klimat:) Czuje sie niesamowicie "swojsko" oglądając go. No i jeszcze ta rosjaneczka... Dla mnie bomba.

Feldwebel

Feldwebel:dzieki,za "przypomnienie" o tym filmie...Z wielka checia (jesli bede miec ku temu okazje)obejrze go ponowie:) (juz tlumacze:przeczytałam Twoj wpis w "Ostatnim...." i jakos trafilam do Twoich ulubionych:p)
PPZDRAWIAM:)

Pistacia

ten film (VCD) można kupić od dzisiaj z gazetą Przyjaciółka za 10,99zł
warto stracić te pare złotych

Kami122

Stracic?????Wydaje mi sie ze to strata nie jest:)))))Dzieki za informacje-wlasnie mam juz gazetke z plytka przed soba!Z checia ja dzis (badz w najblizszym czasie) obejrze !!!!Pozdrawiam!!!!!!

Pistacia

ja też zrobiłam ten zakup, już z samego rana
szkoda tylko ze nie dali plastikowego pudełka

Kami122

No szkoda:( ale fajnie,ze w ogole sie pojawił:)
Ja zakupiłam po Twojej informacji:) i jestem bardzo zadowolona-jeszcze raz dzięki za ta przydatna wiadomosc:)

Pistacia

Wreszcie znalazlam chwilke na obejrzenie(a raczej przypomnienie:P)...Fantastyczny!:)))))))))))))))))))POZDRAWIAM:)

ocenił(a) film na 9
Pistacia

"Policjant ,kurwa i złodziej na jednym jadą wozie" hahahahahahaahahahaha

menshikov

"Gdyby nie ksiądz to ja bym popłynoł z tymi pagerami"

Świetny film, oby było więcej takich produkcji w Polskim kinie

ocenił(a) film na 10
menshikov

"Kto wymyslil konserwy?....Rosyjski uczony Aleksander Puszkin" hahahaha ten tekst jest the best:)

ocenił(a) film na 7
pszczola007

te teksty sa powalajace bardzo mi sie podobaja

ocenił(a) film na 9
LadyDaga

Film jest świetny. Idealny do poprawienia humoru. Najlepiej jak się go ogląda z funkcją pauza, żeby nie stracić paru sekund filmu podczas salwy śmiechu. :P

ocenił(a) film na 8
Timsah

"-Zenek co ty sie z kurwami umawiasz
-No co przecież wiadomo że kurwy policjanci i złodzieje jeżdżą na tym samym wózku"
za ten i wiele innych tekstów 10/10!!!!!!

menshikov

to ze jest w ciazy to nic. dobrze ze gorszego grzechu nie popelnila - nie zazyla antykoncepcji :)))))))

ocenił(a) film na 6
shy_yaa

Szacunek dla założyciela tematu.
Uśmiałem się.
Nie mam nic do treści.
Tylko to słowo pagery("masz tu pagiera"-ksiądz).
The best.
Pozdrawiam menshikova.