Jeden z mojch ulubionych filmów z Jean Claude Van Damme, jarałem śię tym filmem jako małolat i dziś też go lubię;).
Może nie jest najlepszym z filmów JCVD, ale jako bardzo dobry można o nim powiedzieć bez zastanowienia.
Zgadzam śię w 100%, film jest bardzo dobry. Lubie filmy z Van Damme i cenię jego gre aktorską. Jest kilka filmów z jego udziałem, które mi śię podobają jak np. " Wykonać wyrok" czy " Lwie serce" i chętnie do nich wracam gdy jest emisja w tv;)
Wszystkie które wymieniłeś są bardzo dobre, dodałbym "Krwawy sport", "Kickboxer"
Tak masz racje, te filmy też są godne uwagi i polecenia. Ostatnio oglądałem z Van Damme,m " Nieuchwytny cel " i też jest to bardzo dobry film.
To witaj w klubie;) świetny film i mam do niego sentyment z dziećiństwa, często puszczają go na Polsat Romans. Więc gdy tylko jest emisja w tv to chętnie do niego wracam;)
niestety nie mam tego kanału. też mam sentyment z dzieciństwa. jak myślisz, na czym polega fenomen tego filmu? bo w sumie jest to prosty film, prosta fabuła, nie ma efektów specjalnych, jest to film raczej niskobudżetowy-patrząc obiektywnie, a tak się ludziom podoba. Bardzo go lubię.
właśnie tak masz rację, jest to prosty film i z prostym scenariuszem, niby nie wyróżniający śię z pośród innych tego typu produkcj amerykańskich z lat 90-tych i według mnie jest to jeden z najlepszych filmów w dorobku aktorskim Van Damm, bardzo mi śię też podoba inny film z jego udziałem na równi jak ten, nie wiem czy ten film widziałaś a mam tutaj na myśli film po tytułem " Wykonać wyrok " też fillm godny polecenia fanom Jean- Claude Van Damm,a;) właśnie mój nick jest z tego filmu gdzie grał detektywa jako Louis Burke;) a wracając do filmu o którym mowa to myślę że należy do tych obrazów, które widzom śię nigdy nie nudzą choćby widziało śię ten film setki razy to i tak wćiąż przyćiąga widwó przed Telewizory i miło śię go oglonda, jak również wspomina dziećience czasy kiedy ten film był na Topie. i myślę że to jest fenomen tego filmu, czyli nasze miłe wspomnienia związane z tym filmem gdy oglondało śię go wiele lat temu i to w nas właśnie fanach tego filmu pozostało. jak dla mnie " Uciec ale dokąd? " to idealny film na wieczorny seans filmowy i warto sobie jego odświeżyć po dłuszym nie oglondaniu;)