Uczeń czarnoksiężnika

The Sorcerer's Apprentice
2010
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125770
4,5 14 krytyków
Uczeń czarnoksiężnika
powrót do forum filmu Uczeń czarnoksiężnika

Nie wiem czego ludzie oczekują od tego filmu. Ja oczekiwałem lekkiego, zabawnego i efektownego filmu o czarodziejach i dostałem to wszystko.

Doskonałe efekty czarów, naprawdę pomysłowe, wartka akcja (niestety jest pewna pauza w trakcie filmu ale potem znowu galopuje).

Całkiem przyjemna rola Cage'a, który wykreował zabawnego, ironicznego czarodzieja.

Polecam wszystkim nie-bufonom.

ocenił(a) film na 7
keeveek

W pełni zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Jednak każdy ma swój gust i niektórym film mógł się nie podobać. Jednak ludzie którzy piszą np. że to chłam jakich mało to chyba bawią się w wielkich krytyków filmowych i podobnymi komentarzami podbudowują chyba swoją samoocenę.

ocenił(a) film na 8
pppnet

No chyba na tym to musi polegać, bo nie wiem czego można było się innego spodziewać po zwiastunach, niż lekkiego, przyjemnego kina dla całej rodziny z magią w roli głównej :)

keeveek

Rozumiem, że film może się komuś nie podobać, ale nazywanie go gniotem roku to zdecydowane przegięcie.
Dla mnie film jeden z lepszych. Miło się oglądało. Pomimo banalnej fabuły kino wciąga i nie żałuję czasu spędzonego przed telewizorem.