Uczeń czarnoksiężnika

The Sorcerer's Apprentice
2010
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125770
4,5 14 krytyków
Uczeń czarnoksiężnika
powrót do forum filmu Uczeń czarnoksiężnika

Ciekawe postacie które przyjemnie się ogląda to Cage, zły czarnoksiężnik i ten angielski magik. Cała reszta dała plamę po całości. Ten główny chłoptaś, no tak niesympatycznej, irytującej i niecharyzmatycznej postaci nie widziałam chyba od czasu Artiego ze Shreka Trzeciego. Motyw jego dziewczyny był chyba tylko po to, żeby film był bardziej cliche i trącący myszką. Dosłownie żałuję, że film nie skończył się na tym, że oboje zostali zabici. Należało im się, za kompletne zepsucie dobrze zapowiadającego się filmu.

ocenił(a) film na 4
goskos1

Film mnie bardzo rozczarował fabuła nie trzyma sie kupy początek jeszcze w miare dobry do czasu jak nie pokazali tego chłopaczka który z idioty stał się potężnym magiem można było zrobic go lepiej do tego ta miłosc ... A pomysł ciekawy wykonanie fatalne nawet Cage nie ratuje tego filmu.

ocenił(a) film na 5
Beven

no ba.

goskos1

tak fakt, więcej się spodziewałem co do tego filmu ale nie narzucaj swojej woli innym , mają prawo do swojego zdania

PS: SZCZĘKI NIE OGLĄDAĆ!!! ( do goskos1) i jak się czujesz ?

ocenił(a) film na 5
artialpha

:-/ normalnie. a jak mam się czuć niby

goskos1

w sumie z 2 tyg go oglądam, po kawałeczku, nie wciągnął mnie, jak coś ciekawego w tv zobaczyłam to wyłączałam komp, jak dla mnie 6/10, nie powala, może nie najgorszy ale napewno nie najlepszy:(

użytkownik usunięty
goskos1

Nie no główny bohater był męczący . Ale jak wiadomo , mośki z Holyłud promują swojego mośka .

ocenił(a) film na 5

No raczej. Nie chce mi się jakoś wierzyć, że to niecharyzmatyczne beztalencie o radiowej urodzie dostało główną rolę drogą uczciwego castingu.

użytkownik usunięty
goskos1

"niecharyzmatyczne beztalencie "

Dokładnie . Nawet , pozostając w mośkowych klimatach , to już Szyja Labuf 100 razy lepiej by się nadawał .....