Z początku myślałem, iż Pana komentarz do tego filmu jest prowokacją, bo można istotnie film uznać za bardziej lub mniej udany, ale przyznanie mu 2/10 i napisanie o nim "Co za gniot" jest dla mnie radykalną niesprawiedliwą krytyką. Dla mnie film podobał się (ale nie tylko dla mnie o czym świadczy średnia ogólna wyliczona z oddanych ocen pod tym filmem), ciężko mi zrozumieć jak ktoś może mu przyznać tylko 2/10. Ale zobaczyłem inne tytuły na Pana profilu jakie filmy oceniał Pan i jakie im Pan przyznał oceny, tutaj zrozumiałem, że to jednak nie była prowokacja, bo oceniał Pan interesujące filmy i najczęściej dobrze. Tym bardziej tak fatalna nota dla "Ukrytego wymiaru" mnie frapuje. Ale każdy ma swój gust. I tutaj chyba Panów wyżej zaskoczę, ale z racji tego co napisałem o gustach i o tym, że każdy ma swoje upodobania, ten film podobał mi się dużo, dużo bardziej niż piastujące pozycję numer 1 w rankingu horror na Filmwebie legendarne "Lśnienie".
widze ze prawdziwy filmowi maniacy nawet zupe jedzom z filmami. probowales kiedys zjesc ogorkowa z vhsem?
A ja się tak zapytam, bo mnie zainteresowałeś, co to za film Strażnik piekieł, bo obejrzałbym chętnie