Dlaczego ten film nie jest obowiazkowo pusczany w szkolach ??? Zdecydowanie sie zgadzam TEN FILM TO MIAZGA. Genialny,odważny i uświadamiajacy nas o tylu rzeczach. Ten film po prostu trzeba obejrzec.
Dokładnie tak!
Niestety, ludzie nie są w 99% na taką wiedzę gotowi.. aby ją przyjąć.
Nie chcę generalizować, ale..Ty, ja i inni - ten 1% to wszyscy, którzy są na to gotowi.
Reszta, reszta woli oglądać rolnika szukającego żony lub słucha radia mar**a.. :-((
płaskoziemcy tak samo gadają, że oni tylko sa tym jednym jedynym procentem ludzkości, który odkrył prawdę, a reszta to zaślepiona ciemnota. Wlaściwie tak gada absolutnie każda grupa, której wydaje się, że odkryła coś, o czym nie wiedzą inni, Kompletnie nic z tego nie wynika poza śmiesznym przeświadczeniem o swojej elitarności.
Zacząłem oglądać ten film, ale wyłączyłem gdy zaczęto gadać o bazach na księżycu... Dlaczego mam wierzyć jakiemuś typowi na słowo? I ważniejsze pytanie - dlaczego ten film w ogóle nie został w żaden sposób zablokowany, mimo że jest to przecież najwiekszy, najbardziej kosztowny i najpilniej strzeżony spisek w historii ludzkości? :D
Bardzo naiwni muszą być ludzie, którzy takie dokumenty traktują serio. I ja naprawdę chciałbym uwierzyć w to wszystko, bo temat jest fascynujący i gdyby się to okazało prawdą, to byłoby największe wydarzenie od początku istnienia naszego gatunku... No ale bądźmy poważni, ok?