Generalizujac - wy jestescie popierdolone!!!!!
Jak mozna oceniac film ktory dopier co zaczeli krecic!!!
Tylko dlatego ze gra ten OGOREK - o przeopraszam PATISON!!!
Zenujace.
PS.Ciekawe ktora pierwsza odpisze ze to ja jestem zenujacy po czym...oceni film
HAHAHA
Ale zauważ, że nie wszystkie dały 10/10:D
I to niestety nie pierwszy film oceniony jeszcze przed jego premierą...:/
uhmm.. przepraszam ja bardzo. jakoś ja lubię zmierzch i Pattinson jest dla mnie przystojny. jakoś ja nie oceniłam tego filmu. to, że wchodzą tu maniaczki, nie mające żadnego pojęcia o kinematografii i w sumie nie próbujące rzetelnie oceniać filmu, po nie wiem(nie określę wieku w sumie ) w każdym razie mało lat to nie wina wszystkich fanów. mógłbyś trochę uściślić do kogo to kierujesz, bo nie masz racji mówiąc 'zmierzchofanki'!
poza tym świetny poziom sobą reprezentujesz.. ciśniesz po ludziach jak typowy gówniarz, a obrażać przy tym aktorów też nie musisz, nie ważne co o nich myślisz. trochę kultury.. ogarnij się człowieku .
pod jedną rzeczą jednak się podpiszę.. nie mam pojęcia po co to oceniać film przed jego premierą, ba ! przed rozpoczęciem jakichkolwiek zdjęć. a na pewno się nie zaczęły, ponieważ RPatzz kręci obecnie Bel Ami ;) filmweb jest po to raczej, by podzielić się chociaż trochę obiektywnymi opiniami .. a nie ocenami filmu, gdy tylko zobaczyło się w nim jakiegoś swojego ulubionego aktora..
kto w ogóle włączył możliwość oceniania tego filmu?
Baraqs, popisałeś się. Jak już wspomniały wcześniej dziewczyny, to, że w jakiś sposób lubimy Pattisnona czy Zmierzch to nie oznacza, że jesteśmy debilkami, które nic tylko śledzą życie prywatne obsady Zmierzchu bądź wchodzimy w filmy, których jeszcze nie zekranizowano i dajemy 10.
Wszyscy myślą, że większość nastolatek, które obejrzały Zmierzch lub wielbią Edka to skończone dno. A tu Ci heca, bo większość zachowuje zdrowy umiar i śmieje się z tych, którzy nie umieją obiektywnie spojrzeć na dopiero zaczynającego aktora.
To tak, jakby nazwać kogoś debilem, bo słucha popu. A przecież pop to nie tylko Doda czy Justin Bieber, ale także takie osoby jak Michael Jackson lub Justin Timberlake.
Tak samo jest z Pattinsonem. Jego kariera to nie tylko Zmierzch...
całkowicie sie zgadzam z Raspberry_. ja też lubie zmierzch ksiązkowy i filmowy a TAKŻE obsadę jednak nie wydaje mi sie odpowiednie krytykowanie każdej fanki. jak najbardziej rozumiem to że mowiąc 'zmierzchofanki' kazdy wyobraza sobie wrzeszczaca 13-latke nieopuszczajaca swoich idoli na krok. ale zrozumcie ze sa tez fanki ktore szanuja zycie prywatne tych ludzi i ktore po prostu ciesza sie widzac ich na ekranie. calkowicie zgadzam sie rowniez z tym 'ocenianiem przed premiera'. naprawde cza sie wstrzymac :P
pozdrawiam :) x