PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=295316}

Underworld: Bunt Lykanów

Underworld: Rise of the Lycans
2009
7,1 98 tys. ocen
7,1 10 1 97885
5,4 16 krytyków
Underworld: Bunt Lykanów
powrót do forum filmu Underworld: Bunt Lykanów

Witam.Bede sie streszczal.

Len Wiseman jest rezyserem pierwszych dwoch czesci.Czesc trzecią rezyseruje jakis Patrick Tatopoulos.

W nowej czesci nie zobaczymy Kate Beckinsale, ale zobaczymy za to Michael Sheena (ktory gra Luciana), ktorego nie widzielismy w Underworld: Evolution (wystepowal tylko w retrospekcjach).

Czemu tak ?

Michael Sheen byl mezem Kate Beckinsale, z ktora ma corke.Na planie pierwszej czesci Underworld Kate poznala rezysera Len Wisemana w ktorym sie zakochala.Rozwiodla sie z Michaelem Sheenem i wziela slub z Lenem Wisemanem w 2004 roku.

Dlatego nie bylo go w drugiej czesci.Teraz zagra w trzeciej, ale jak widzicie z innym rezyserem.

Oczywiscie jest to tylko moj glupi domysl, ale kto wie, moze wlasnie tak bylo :) ?

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 9
Alosha

hm nie wiem, aż tak głęboko nie wnikam
choć brzmi logicznie ;)

Alosha

Wez jeszcze raz ogladnij 1 i 2, tylko dokladnie to z fabuly Ci wyjdzie o co biega. Fabula doskonale uklada sie w calosc. Zrozumiesz czemu Lucian jest w 1 i 3 a nie ma go w 2.

Gabrysia_2

Dokladnie ogladalem i wiem czemu go nie ma w dwojce.Trudno nie wiedziec :) Masz racje, wszystko jest logiczne.Tylko sugeruje, ze czasem musza cos dopasowywac (np.scenariusz, kto bedzie rezyserem itp.) ze wzgledu na sytuacje pozafilmowe, tudziez - zwiazki :)

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
Alosha

Też już zauważyłam, że trójkę reżyseruje ktoś inny... No cóż mam nadzieję, że będzie równie dobra jak jedynka...
A Lucian jest w trójce dlatego, że odnosi się ona do przeszłości, do początku wojny. W dwójce go nie ma bo w jedynce umiera. Ale teoretycznie możliwe, że "zabili go" w jedynce z tych powodów, dla których jak wymieniłeś nie ma go w dwójce...
Trochę to poplątane ale mam nadzieję, że zrozumiecie ;p