...Zalety!!! Extra filmik... "wypasisty"! Byłem już 5 razy, i mam zamiar iść jeszcze. Co prawda można by coś dodać, ale generalnie jest OK!, a nawet więcej. Szczegulnie nieźle wypadła Kate Beckinsale, jako Selena, zdaje mie się, żę tylko z powodu tego lateksowego, seksownego stroju, który nosiła cały czas. Sceny akcji można by urozmaicić, niestety ograniczają się tylko do "tra... ta... ta...ta...ta", brak efektownych kopniaków, biegania po ścianach i innych akrobatyk. Jeżeli chodzi o klimat... Tony Pierce-Roberts bardzo się postarał, udało im się to zrobić, ten mroczny, nocny, kanalarski klimat. Nierozumiem też jednego!? Dlaczego te wszystkie wampiry nie umierają od deszczu, albo w pewnym momencie Selena utopiła się w wodzie i jej nie zabiło, przecież wampiry, jak mi wiadomo mają alergię na wodę. Ten film ma to coś co powoduje sukces, w końcu w ciągu jednej nocy zarobił 22,7 mln$. Ciąg dalszy nastąpi...
na wodę ?? ;]
Na wode??? lol
Zkad ci przyszlo do glowy ze na wode?!??!
Na slonce, czosnek, krzyż, znak krzyza, wywary z czosnku i srebro oraz wode ALE święconą... od zwyklej wody to niee.... rotfl.
P.S. W kazdym filmie, dziele, grze itp skuteczne sa rozne sposoby. zadko wszystkie naraz z tych co wymeinilem.