PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547000}

Uniwersytet Potworny

Monsters University
2013
7,1 110 tys. ocen
7,1 10 1 110277
6,6 40 krytyków
Uniwersytet Potworny
powrót do forum filmu Uniwersytet Potworny

to był pierwszy film, na którym byłam w kinie, czuję do niego ogromny sentyment, a wszystko może się zmienić jeśli druga część (a istnieje duże prawdopodobieństwo) będzie słabsza

mycookiemonster

Tak samo ja. Chyba najważniejszy film z mojego dzieciństwa oprócz Kubusia Puchatka. A z tego co widać po zapowiedzi, będzie to zupełnie inna historia i jakoś tak mi nie pasuje... Ale zobaczę na pewno.

ocenił(a) film na 6
eterno_fantasma

Warto podejść do tej części jak do całkiem innej bajki a nie do zwykłego prequelu. Ja uważam, że będzie to bardzo udany film ;)

black4stigma

Nie wiem o co kaman wam. ja tam jak mam sentyment do jakiegos filmu to druga czesc tego nie zburzy. a wy jakos dziwnie macie

ocenił(a) film na 6
mycookiemonster

Dlaczego od razu 2 część ma Ci popsuć pierwotną część? Bez przesady. Dla mnie nie ważne jaka będzie druga część i tak będę uwielbiać historię Boo i Kotka :))

ocenił(a) film na 8
Mrs_Willis

Też mam sentyment do pierwszej części i druga na pewno tego sentymentu nie zburzy ;p

mycookiemonster

Nigdy nie kapowałem tego jak kolejna część filmu po latach, może zniszczyć wspomnienia po poprzedniej? Mam ogromny sentyment do Dragon Ball i jakoś gówniany hollywoodzki film niczego w tym przypadku nie zmienił.