Zawsze wydawało mi się że tematu o 2 wojnie trzymały się inne kraje (Polska, USA, Francja) a Niemcy dzielnie znosili kolejne produkcje typu "Wojna Harta" i pewnie nie oglądali ich.
Troche dziwne że krecą film o Hitlerze, prawda jest taka że ci ludzie nie mają nic wspólnego z tym co było jednak nazwa narodowości zawsze będzie kojarzona w ten sposób. heheh przykład : fancuskie "TAXI"
Muszę ci powiedzieć, że jesteś nie na czasie. "Stalingrad" i "Das Boot" dwa najprawdziwsze filmy o wojnie.
niemcy nakrecily ten film aby sie usprawiedliwic.
kto niby mial ten film zrobic korea?
wes sie zastanow wpier jak sie wypowiadasz
Nie tylko Niemcy kręcą filmy o 2 wojnie, Japonia (sojusznik Niemiec) też np, YAMATO. Patrząc na wojnę z drugiej strony osi, widać bezsens tej wojny. Zupełnie tak samo alianci jak i oś przedstawiają swoje filmy wojenne, nikt nie chce wojny, ale idą na wojnę.
Ale wojna miała swoje dobre strony, gdyby nie ona niebyło by zimnej wojny, gdyby nie zimna wojna niebyło by wyścigu zbrojeń, gdyby go niebyło pewnie teraz siedziałbym przy komputerze wielkości szafy, na której obracają się taśmy albo jeszcze gorzej, wojna zapoczątkowała wiele zła i wiele dobra w postaci technologii i nauczki na przyszłość.
adi masz cholerną racje! gdyby nie 2 wojna swiatowa i miliony ludzkich istnień które pochłoneła, teraz siedział byś przy komputerze wielkosci szafy! weź człowieku porządny rozbieg by rozpedzic sie do odpowiedniej prędkości i zajeb łbem porządnie w jakąś ścianę...
Twierdze tylko że nienawiść rodzi postęp, nie mówię że jest to dobre, weź człowieku porządny rozbieg by rozpedzic sie do odpowiedniej prędkości (fizyk się znalazł), radze ci nie denerwuj mnie tego wieczora...... Wojna była straszna i najlepiej żeby jej nie było, ale zobacz jaki ten świat jest, że wojna rodzi postęp, TO MAM NAMYŚLI, a nie że gówno mnie obchodzi tragedia innych ludzi, obchodzi!
hehe, nie produkuj sie men. dzieki za dobre dary, skorzystam i nie bede cie denerwował tego ani inszego wieczora. gówno cie obchodzi tragedia innych ludzi i tyle buuuuuu, jestes okrutny!