Upadek

Der Untergang
2004
7,5 52 tys. ocen
7,5 10 1 52032
7,3 23 krytyków
Upadek
powrót do forum filmu Upadek

Wiem że to nie na temat, ale chcę powiadomić wszystkich że Onet jest skupiskiem największych debili w Polsce. Jak czytam komentarze które oni tam piszą to rzygać mi się litrami chce. Ja nie wierzę że w ogóle takie typy się rodzą. Oto co jak dotąd wyczytałem a różne tematy na Onet:

1)Rosja o embargu na mięso itp- Ci z Onetu zawsze stoją po stronie Putina. Mówią że to my sobie sami zasłużyliśmy i że on dobrze gada. I to mają być Polacy? :/

2)Atak na Irak- Też tego nie popieram, ale ci z Onetu się pytali- ,,A kiedy odwet za Hiroszimę?". Fajnie tylko że już zapominamy że zbrodnie Japończyków były jeszcze gorsze niż Niemców. Oraz że gdyby nie zrzucenie bomby atomowej, to wojna z Japonią trwałaby jeszcze dłużej i prawdopodbnie ZSRR (które chciało podporządkować sobie całą Europę) zaatakowałoby Aliantów, gdyby nie zobaczyli ówczesnej potęgi USA.

3)II Wojna Światowa- Ci z onetu zaprzeczali temu że wojna zaczęła się 1 września (a przepraszam kiedy niby?) oraz że nic by się nie stało gdybyśmy oddali Gdańsk. Kurde znalazły się wnuki Chamberlain'a :/

4)Wyrok Husaina [To już szczyt]- Jakaś na Onecie napisała- ,,Janowi Pawłowi II nie zapaliłaby świeczki, ale Saddamowi zapalę [*]". Ludzie tą co to napisała powinno się wywalić z kraju na zbity ryj!! To tak jak ja bym miał zapalić świeczkę Hitlerowi, zamiast Powstańcom Warszawskim.

5)Roszczenia związku Pruskiego- Te kretyny z Onetu oczywiście się zgadzają ze Steibach i mówią że my tak strasznie skrzywdziliśmy Niemców. Mam rozumieć że wysiedlenia (których nie dokonała Polska, tylko ZSRR, USA i Anglia) są straszniejszą zbrodnią od tego co Niemcy zrobili Polsce? (Wysiedlenia, zniewolenia, mordowania, prześladowania, zmuszanie do ciężkich prac, głodzenie, poniżanie, zastraszanie itd).

6)Sprawa z Simon'em Mol'em- Z rasizmem też tam się zetknąłem. Oczywiście potępiam tego Mol'a, ale nie o to chodzi. Jedna Onet-kretynka napisała-,,Ja w ogóle nie wiem jak można się przespać z czarnuchem. Przecież to splamienie samej siebie". Nie ma to jak rasizm :/

Możnaby jeszcze wiele wymieniać o AI komentujących na Onecie, ale nie mam tyle czasu. W każdym razie informuję że Onet zdominowały największe debile na ziemii. Nie wchodźcie tam i nie czytajcie komentarzy.

ocenił(a) film na 8
United_

3) Formalnie uznaję się tą datę, ale ta wojna zaczeła się już w 1936 r, kiedy Japonia zaatakowała Chiny. Ale uznane jest że 1 września, ponieważ formalna data wypowiedzenia wojny Japońsko - Chińskiej była dopiero w 1941. Oglądałem o tym ciekawy dokument :]. Co do Gdańska - stało by się o wiele gorzej...

Do reszty - prawdziwi idioci...