Upiór w operze

The Phantom of the Opera
2004
7,6 81 tys. ocen
7,6 10 1 80710
5,9 12 krytyków
Upiór w operze
powrót do forum filmu Upiór w operze

Możliwe, ż taki temat już był, ale najwyraźniej go nie znalazłam. A więc chodzi mi o pocałunek Christine i Upiora. Po kilkakrotnym obejrzeniu filmu zauważyłam, że przed pocałunkiem, Christine szepcze do Roula, coś w stylu ”i love you..” i robi przepraszającą minkę, a tuż przed pocałunkiem, dziewczyna wsuwa na palec pierścionek od hrabiego. Czyżby całowała Upiora tylko ze względu na Roula, sądząc, że tym wykupi ich wolność? Myślałam nad tym, ale nie odnalazłam satysfakcjonującej odpowiedzi.

ocenił(a) film na 10
missmurder

coz krysia lekko głupia była. Zresztą ciągnęło ją do kluski. Więc raczej chciała wykupić wolność raoula. Tak
sądzę.

użytkownik usunięty
Malline

Wątpię, żeby całowała go tylko i wyłącznie ze względu na Raoula. Przede wszystkim chciała udowodnić Erikowi, że nie jest sam i nie twarz czyni go potworem, że nie odrzuca go przez względu na jego wygląd, ale miłość do Raoula.

A po pocałunku wyglądała na usatysfakcjonowaną.

ocenił(a) film na 9

Moim skromnym zdaniem to wygladało tak, jakby najpierw pocalowala Erika ze względu na życie Kluski, ale potem stwierdzila że jej się to podoba i chce jeszcze raz ;>

użytkownik usunięty
EineHexe

To mogła zostać...:P

A kto by nie chciał^^
Nie mogła zostać, bo nie dojrzała do takiego życia. A u hrabiego miała tą jasną i pogodną miłość, której jako młoda dziewczyna szukała.

użytkownik usunięty
missmurder

Jakby zostało to naszego fanfica szlag by trafił.
O!