fILM REWELACJA ;*. dosłownie, efekty, nastrój wsyzstko
perfect. A muzyka, urakliwa naprawdę dobry film. Jak miałam 10
lat to mama, poleciła mi przeczytać książkę. Przeczytałam.
Hm.. w sumie byłam mała i niezabardzo mi się podobała.
Teraz kocham książkę i film ! A dzięki filmowi odkryłam
aktora godnego uwagi- Gerarda Butlera; ) On jest niesamowity.
Nam iejscu Christine wybrałabym Upiora. ;d. Normalnie suuuper.
Tak apropo teraz mam 13 lat ;p
Do książki trzeba dorosnąć. Jest inna niż film, Leroux odwalił kawał dobrej roboty.
A film faktycznie, cudowny, ale aprops Butlera:
"z tym uwielbianiem Butlera trochę za późno już nie ma czego podziwiać" - Zena.
Osobiście się zgadzam w całej rozciągłości ;P
Nie ma czego podziwiać .?
Dla mnie zawsze będzie rewelacyjnym aktorem,
pozatym niedługo do kin wejdą jego nowe filmy
więc będzie co podziwiać
A no nie ma? Chyba że się chce zobaczyć bywalca Natklabów grającego w cieniutkich filmikach i łzawych durnych i kiczowatych komedyjkach romantycznych rodem z US and Ej :P
Gamer, film autorstwa facetów od Cranka, co mówi samo za siebie, oraz The Ugly Truth, durna komedia romantyczna... Ugh. Gerard, gdzie się podział ten twój ciekawy repertuar?
Ej, a chociaż oglądałaś tą komedie ?
No wątpię, więc skąd wiesz że jest durna.
Jest wiele komedii całkiem fajnych, więc czemu
ta ma być durna... ? Ja tam i tak uwielbiam Gerrego.
Za każdy jego film, bo każdy jest naprawdę fajny.
Masz problem, to tu nie pisz.
Uhu huhuhuhu hu... 'Masz problem, to tu nie pisz. ' - ależ kochana Wiedźmowatość żadnego problemu nie ma! No, może poza żalem z powodu braku Uwechanego [wyjawiłam za dużo? sorry...] ona tylko swoje zdanie przedstawiła, wyrażając smutek i bezgłośne cierpienie z powodu braku bardziej ambitnych ról NASZEGO Dżerego! Zgadzam się z tym - niestety czasy Upiorów w Operze dawno już minęły i musimy zadowolić się jedynie skrawkiem włosków na klacie Butlerka oglądając oceniane na 3 komedie... Smutne
Oglądałam trailer, oglądałam zajawki, oglądałam materiały reklamowe. Intelektem z tego nie zionęło, bardzomisorry. No chyba ze za inteligentną uznajesz komedię z gagami typu pani panu wylewa napój na krocze i wyciera, a na telebimie to wyglada jakby robiła mu dobrze. Albo pani idzie do knajpy w majtkach z wibratorem, a potem jakiś dzieciak wykrada jej pilota i zaczyna się nim bawić. Albo pani wysiada z taksówki, przytrzakuje sobie spódnicę drzwiczkami i zostaje w samych majtkach. No hahaha, jakże intelektualny i wyrafinowany dowcip.
Ależ my to kochana wiemy... I w pełni się z tobą zgadzamy. 'Upiór jest debest' to już fakt stwierdzony.
Pozdrawiam
http://hipcelebrity.blogspot.com/2009/06/gerard-butler-filming-in-nyc.html
No tak, wygląda naprawdę nieźle. Jest się do czego ślinić.
Dostrzegam nutkę sarkazmu, czyż nie? Kochanie niedoinformowany, my kochamy go za piękno zewnętrzne w "Upiorze..." oraz doskonałość WEWNĘTRZNĄ w każdej innej chwili! Co do zdjęć to te były akurat nietrafione ale nawet Apollo nie wygląda seksownie w każdej chwili! Troszkę wyrozumiałości do jasnej ciasnej!
I tak Rudej Żabie zazdroszczę...
Jeżeli doskonałością wewnętrzną można nazwać picie i szlajanie się po klubach (podejrzenie o zamiłowanie do panów? ;P) to faktycznie, jest się do czego ślinić.
Z tego co ja widzę to z Butlera zrobiła się zachlana świnia. Tak jak wyżej Aga powiedziała, szlaja się po klubach, wali paparazzich po gębach i obściskuje fanki. Od czasu do czasu gra w pierdołowatych produkcjach. No doprawdy, co za aktor...
Kurcze, źle się wyraziłam, moja wina... Rzeczywiście opisane zjawiska nie są najlepszym przykładem doskonałości wewnętrznej, racja. Mi chodziło o jego talent, umiejętności, niesamowity głos, które to sprawy bezapelacyjnie marnuje ale nadal one istnieją. Nazwanie tego doskonałością wewnętrzną było głupim pomysłem, macie słuszność.
Napisałam tak pewnie dlatego, że byłam po ostrej dobie w najtklubiku z flaszką w ręce i obszczymórem z drugiej strony [Butler do mnie pasuje ;]
((oczywisty żart))
Doskonałość wew... Aekhem. Dobra, Apollo może i jest doskonaly wewnętrznie, natomiast zwykli ludzie nie są. Zdecydowanie nie.
Zazdrościsz pani? Wystarczy, że pójdziesz pod pierwszy lepszy spożywczak, wyłapiesz jakiegoś gościa z pustą flaszeczką w łapie i zaczniesz całować po gębie. Identyczne przeżycia gwarantowane. Tylko nie zapomnij później zębów umyć ;)
Że co, że kto, że ja? Ja Dzierarda nie chce, Uwe bym wolała.
http://static1.blip.pl/user_generated/update_pictures/347625.jpg?1245520243
Slodki, czyż nie?
Wiedźmo! Aj kill ju! Znowu, dajesz foty tego..tego...! Dałabyś jakaś ładną Uwe a nie wyciapanego jak nie boskie stworzenie!
A wracając do przerwanego wątku. Nikt nie odbierze Butlerowi talentu i urody. Tylko że nad talentem i urodą trzeba pracować. Nocne życie odbija się na jego twarzy, może nie wygląda jeszcze jak żulik z osiedlowego monopolowego, ale jest na dobrej drodze. I ktoś powie, że zawsze sobie może na poprawianie urody pójść. Tylko że wątróbki i podrobów to sobie raczej nie naprawi. Można sobie chlapnąć od czasu do czasu, do najtklabiku wpaść. Wszystko jest dla ludzi, szczególnie celebrytów. Pokazać się trzeba. Mi akurat nie przeszkadza że zmienia laski, sama bym tak robiła, bo żeby dobrą wodę pić, trzeba z wieli źródeł pokosztować. A co do jego domniemanych pociągów do panów, to też nie fana sprawa. Jego życie...jego pościel, jego interes w portkach!
A co do ról, no to fan już może być zawiedziony. Dobry fan, chce żeby jego ajdol grał w dobrych filmach. A komedie typu...Dzierard dokuczy pani, bedzie cyniczna łajzą, postara jej sie udowodnić że milosc nie istnieje a pozniej na samym koncu kapnie się że sam się zakochał. Takich komedyji to już było do cholery i ciut ciut. W Ameryce społeczeństwo może ma inne oczekiwania po filmach. Ja osobiście nie trawię kiczu i amerykanskich komedii o miłości. Denerwuje mnie to i dostaje ataków apopleksji. Miłość można opowiedzieć na wiele róźnych spoosbów nie koniecznie tak. No ale co poradzimy że Butler zamiast wybrać ambinte kino, może z a mniej kasy woli takie tandetne show. A chciałam jeszcze dodać na zaś, bo ktoś tu może walnąć notkę że prawdziwy fan wspiera idola i go broni czy coś w tym stylu.
Otóż senority kochane...prawdziwy fan to nie wyznawca kultu tylko talętu...i jak widzi że coś się z czczonym na na ekranie obiektem westchnien i marzen sennym dzieje to nie pierdoli że ma tylko zachwianie rónowagi a wali prosto z mostu. Stacza się pan! Ament...
A i info do Wiedźmy. Twój Uwe nie lepszy. Może się po najtklabach nie włóczy, bo tego nie słyszałam ale o swoje zdrowie też nie zadba. Wsadzić dziadów do jednego wora i porządnie potrząsnąć. Może rozumu nabiorą! :P
Pozostaję pod głębokim wrażeniem powyższej przemowy i podpisuję się pod nią wszystkimi czterema odnózkami. Oczywiście z wyjątkiem zdania na temat księcia Colloredo, któren mnie się szalenie podoba. Aaale skoro niektórzy protestują to nie bedę linkować publicznie :D
Jestem w niemal 100% pewna, że równie seksownych żulków w kraju brak, więc całowanie się z takimi przeciętniakami to nie to samo co z odtwórcą Upiora. I naprawdę guzik mnie obchodzi co on robi, co ma w płucach, czy w wątrobie, może przelatywać laski i lasków [;] na prawo i lewo, i tak Dżery zostanie dla mnie pełen seksu! Sorry, tak już mam...
A o zębach na pewno nie zapomnę bo mam mamę stomatologa, która 'pilnuje moich zębów po każdym posiłku' :]
''I naprawdę guzik mnie obchodzi co on robi, co ma w płucach, czy w wątrobie...''
No i słusznie, bo to powinno obchodzić jego samego. Niestety narządy te nie są tak tolerancyjne i bardzo nie lubią jak się je zalewa i nie pozwoli zregenerować.
Gdyby on wciaż wyglądał jak za upiornych czasów, to bylabym pierwsza żeby się na niego z dziobem rzucić :D Niestety, przeminęło mu z wiatrem i kolejnymi imprezami.
Bez wątpienia szczyt seksowności osiągnął w tym filmie ale jakoś dalej mnie do niego ciągnie, chociaż do ideału mu daleko
'Jestem w niemal 100% pewna, że równie seksownych żulków w kraju brak'
Pewna jesteś? ;P
Mnie po filmie ciągnęło i to cholernie, ale yhym... teraz? Nie, zdecydowanie nie i dziękuję. Wolę Borcherta :D
A no i jest ... każdy miewa gorsze ujęcia...
Popatrzcie na to...
http://farm1.static.flickr.com/115/369361989_a83f05193d.jpg
To jest zdjęcie sprzed dziewięciu lat. Teraz wygląda mniej więcej tak:
http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/butler-puckers/gerard-butler-puckers-up -06.jpg