http://pl.youtube.com/watch?v=-KotXnQZZG0&feature=related
to jest filmik na którym wszyscy(prawie) którzy są związani z filmem śpiewają główną piosenkę
po prostu sie moge sie napatrzyć jak śpiewa Gerard Butler (Upiór) razem z Douglasem Whyte'm albo (...) nie moge odczytać nazwiska dyrektor razem z Gerardem Butlerem
naprawde świetne
Trzeba przyznać, że to nagranie ma w sobie takie ciepło. No i Gerard oczywiscie swietny (:
Hehehe ale się uśmiałam... ;D A czy ktoś wiedział, że Gerard i Emma mają dublerów? :O Dopiero na tym filmie zauważyłam... ;) W sumie ten Martin Lovelock też niezłe ciacho ;)
No i to drugie z nim jest jeszcze fajne. CO on [?] tak wodzi dłońmi po ramionach naszego rycerzyka xD
Świetne
Hehe to nie jest nasz rycerzyk (Raul), tylko jakiś gosciu z obsługi filmu... Ciekawe czemu Wilson się nie zgodził, czytałam, że nie chciał doznać ośmieszenia tak samo jak Driver...
A ja myślała, że Raulek. W tej koszulinie to cóż... :P
Osmieszenia? xD
Cóż. Może i miał racje
No to akurat wątpliwości nie ulega :D
Spauzujcie sobie na dowolnym momencie z nim xD
Mi się trafiło takie jedno ujecie przypadkiem ze zwijałam się ze śmiechu. Taką fajną, słodką, śmieszną minkę strzelił xD
haha super fimik , ale tam mieli wesoło na planie ;D Gerry tam pewnie dusza towarystwa ;DD