Upiór w operze

The Phantom of the Opera
2004
7,6 81 tys. ocen
7,6 10 1 80710
5,9 12 krytyków
Upiór w operze
powrót do forum filmu Upiór w operze

Shrek Trzeci

użytkownik usunięty

Nie wiem, czy ktoś już o tym wspomniał, ale ja właśnie parę dni temu obejrzałam "Shreka Trzeciego" i jest tam bardzo fajna scena, kiedy Książę z bajki wchodzi do swojej ciemnej garderoby (w artystycznym nieładzie i z kryształowym żyrandolem ;), siada przy stole, jego twarz widać w lustrach i zaczyna gadać do swoich laleczek m.in. mamusi. W tle jakiś kostium z maską a la Phantom. Scena oczywiście zapożyczona z "Upiora w operze". Niezłe. :-))

ocenił(a) film na 9

LOL, a wiesz, że nawet tego nie zauważyłam. Nie wiem, jak to się mogło stać. Ja, z moimi wszechobecnymi skojarzeniami? Chyba zły dzień miałam.

użytkownik usunięty
Gato

To się zdarza, ale od czego masz mnie? :))

tak to juz jest jak sie halunów człowiek nawpieprza to takie sceny widzi :D

Parę dni po przeczytaniu tego posta byłam w Realu na zakupach, i zgadnijcie, co się stało! W MediaMarkt akurat leciał Shrek Trzeci. ; pp Oczywiscie przez pół godziny stałam tak jak głupia i krzyczałam przez cały sklep do kumpelki "czekaj, zaraz będzie scena z upiora!" aż się doczekałam. ; )) Rzeczywiście, jest tam takowa scena. Tak, faktycznie jest kostium, lustra i nawet laleczki a'la Upiorek. ; ))
Pozdrawiam.

emO_o

hehehe to dobra jestes :D Mi by sie tak nie chciało stać :D

Adash

A ja dalej nie wiem która to jest scena w Shreku :P

ocenił(a) film na 10
Christinka

Taak, rzeczywiście jest taka scena...
Christinko, z tego co pamiętam jest na końcu (prawie). Książe się szykuje do jakiegoś występu czy coś takiego... No i wchodzi do garderoby. ;)