Upiór w operze

The Phantom of the Opera
2004
7,6 81 tys. ocen
7,6 10 1 80710
5,9 12 krytyków
Upiór w operze
powrót do forum filmu Upiór w operze

Szkoda że upiór nie zakochał się w Meg, myslę że ona by mogła odwzajemnić jedgo uczucie...była nim wyraźnie zafascynowana, no szkoda...:)

Film świetny, Gerard Bultler nieziemsko przystojny, no i ta muzyka...

użytkownik usunięty
telimena79

No znała go już wcześniej gdyż mieszkał z nią pod jednym dachem za młodu ;P

No poza tym była od Kryśki ładniejsza. Zdecydowanie!

ocenił(a) film na 9

Trzeba zauważyć, ze to właśnie Meg pierwsza zawsze wykrzykiwała "It's him, the Phantom of the Opera", gdy Upiór działał na scenie (vide zrzucenie na Carlottę dekoracji). Może mamusia jej opowiadała na dobranoc historię o geniuszu żyjacym w podziemiach ;D ?

Kate_V

Hehehe któż to wie, ta Meg też mi siedziała na wątrobie, w sumie to Upiór powinnien być w miłosnym trójkącie a nie Krycha... ;)

użytkownik usunięty
Kate_V

Nie do końca Kate :P Ona go znała wcześniej, jeszcze jako chłopca zabranego z cyrku. Mieszkał z nią i mamuśką przez miesiąc, a potem madame zabrała go do podziemi opery.

Może potem żałowała, ze zrobił się taki przystojny, a nie nawiązała z nim bliższej znajomości? xD

ocenił(a) film na 9

AgUsia,m nie mieszajmy ksiażki z filmem... A Meg jako tako mogłaby być dobrym pocieszeniem dla naszego skrzywdzonego geniusza. Tylko Webber tego nie dostrzegł ;D.

użytkownik usunięty
Kate_V

No niby ten film był na podstawie książki tudzież musicalu, kolejny też ma być to ja nie wiem... :P
A Webbera za to że pominął tak istotny wątek trzeba by powiesić! Meg była o wiele ładniejsza od Krystynki. No.. Kryśka była ładna aby w rozpuszczonych włosach.

ocenił(a) film na 9

Ja to traktuję jak dwie zupełnie inne historie. Inaczej możnaby popaść w jakiaś paranoję: "Eryk był bardzo ładny, ale nie miał nosa. Umarł trzy tygodnie po odejściu Kryski, ale zmartwychwtał sobie na dzień, żeby zrobić na złość hrabi i pacnąć różę na grób, o."
No jeśli Emmy Rossum z tymi swoimi sarnimi oczami nie jest śliczna, to ja już nie wiem kto jest 8|.

Kate_V

A żeby, a gdyby... nie ma co gdybać :P Krycha olała Ericka i już, zła kobieta z niej...

Emmy Rossum średnio mi się podoba, aczkolwiek zła nie jest, jak dla mnie ma:
1) za szerokie usta
2)jest przeraźliwie chuda

Ale ma piękne włosy i tym nadrabia :D

http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Emmy_Rossum/emmy_rossum_final_cover _cd.jpg
Tu jest tak piękna, że sama bym ją zgwałciła :P

ocenił(a) film na 9
Iwonka175

Akurat te jej zdjęcie mi się średnio podoba. To z okładki płyty... którą mam ;D.
Iwona, zaczynam się ciebie bać... XD

Kate_V

Hehehehe no coś Ty? :P Bo chce wszystkich gwałcić? :P O Boże jak się naoglądałam Butlera to teraz mam kosmate myśli :D A zapodasz mi jakimiś piosenkami na meila? :>

ocenił(a) film na 9
Iwonka175

Tak niecnie rozpowszechniać pliki? Chcesz mnie do więźnia wpakować XD? Proponuję skorzystać z uTorrenta i porozkoszować się jej "DomdomdomDom". Ostrzegam, że uzależnia.

Kate_V

Hehehe a Torrent nie jest nielegalny? :p

ocenił(a) film na 9
Iwonka175

W Polsce nielegalne jest udostępnianie, nie ściąganie XD.

Kate_V

Heheehe a nie wiem nawet :P
......................................................................