Upiór w operze

The Phantom of the Opera
2004
7,6 81 tys. ocen
7,6 10 1 80708
5,9 12 krytyków
Upiór w operze
powrót do forum filmu Upiór w operze

ja na miejscu tej laski wybralabym jego...nawet z polowa tej znieksztalconej twarzy jest 100 razy przystojniejszy od Raula hehe:D

użytkownik usunięty
annette

Ja też ryczałam jak głupia, gdy zbijał te lustra. Przecież on wcale nie był brzydki,jest 1 000 000 razy przystojniejszy od Raoula

ocenił(a) film na 9

Widzę, że przesłanie musicalu przemknęło wam mimo uszu z tęgim świstem. A brzmi ono: nie tylko uroda się liczy.

Mam rozumieć, że gdyby upiór był tak samo nieszczęśliwy, cierpiący, tajemniczy i genialny, tyle że brzydszy, to wybrałybyście Raoula?

ocenił(a) film na 10
EineHexe

Nieeee! Ja tam kocham Upiora właśnie za jego charakter, czyli właśnie za to, że jest taki (jak to określiłaś) nieszczęśliwy, cierpiący, tajemniczy i genialny. Książkowy Upiór fascynuje mnie tak samo, chociaż jest o wiele brzydszy od filmowego. Ale faktem pozostaje, że Gerry grając Upiora, nadał mu pewną niezwykłość, a że Gerry przystojny to i Upiorek taki ;)) Ale powtarzam i tak najważniejszy jest charakterek ;o)

ocenił(a) film na 10
Vivere

Aha i w życiu nie wybrałabym Raoula, chociaż nie wiem jak pięknego ale z takim samym charakterem. On był po prostu dla mnie taki...taki... bezpłciowy ;)

użytkownik usunięty
Vivere

Jasne :]