Uprowadzona 2

Taken 2
2012
6,7 136 tys. ocen
6,7 10 1 136397
5,2 21 krytyków
Uprowadzona 2
powrót do forum filmu Uprowadzona 2

Film średni, na pewno gorszy od jedynki. Po zwiastunie spodziewałem się większej ilości
akcji a właściwie przez godzinę nic się nie dzieje...Zero zaskoczeń, mnóstwo idiotycznych
zwrotów akcji, kiepskie dialogi. No i sceny akcji tak pocięte, że nic nie było widać. Pierwsza
część nawet mi się podobała, a na "dwójce" się niestety zawiodłem.

ocenił(a) film na 7
Puchy11

No przyznam rację, jedynka była o wiele lepsza, ale z zasady tak już jest że pierwsze części są lepsze. Mogło być więcej lepszych akcji ;) i dłuższych wszystko tak wg mnie za szybko się działo. Ale tam i tak cieszę się ,że poszłam bo byłam strasznie ciekawa :-D love Liam <3

ocenił(a) film na 7
aluu_

objektywnie film na 7 , dobra akcja w istambule , male fajne uliczki i zabudowa .czas optymalnmy raczej nie dluzy sie , niektore sytuacje lekko smieszne jak dwukrotne zostawienie swojej dupy :) jedynka troche lepsza na 7, 5 dla porównania nastepne 0,5 czyli ocena 8 to np dziewczyna z tatuazem, huragan czy prawo zemsty :) ja nastawilem sie ze nie bedzie to lepszy film niz pierwsza czesc i sie nie zawiodlem , podsuymowujac dobre kino (na początku fajny motyw pomszczenia zabitych albanczykow:) z tym ze skorol pogrzeb byl w albani to czemu glowny ojciec rodu mowil po angielsku? niektore sceny niedociagniete ale z sympatii i zauroczenia 1 czescia nie moge dac tutaj oceny 6 :) Prawdzia ocena :)