Uprowadzona 2

Taken 2
2012
6,7 136 tys. ocen
6,7 10 1 136397
5,2 21 krytyków
Uprowadzona 2
powrót do forum filmu Uprowadzona 2

Nie wierze, że ten film będzie średni. Na pewno troche gorszy od1. 7/10 musi byc chociażby za borysa klinge i walki neesona!

ocenił(a) film na 8
ptakusz

czlowieku ogarnij sie, nie wiem kto to ocenial, ale 60 glosow dopiero, wiec ta ocena szybko sie zmieni
poza tym dywagowanie na temat wlasciwej oceny dla filmu ktorego sie nie widzialo jest kapke...brak mi odpowiedniego slowa

ocenił(a) film na 10
uncut

Cool, dzięki za rade xD ogarne się

ocenił(a) film na 5
ptakusz

Widzisz taki jest polski gust ;p Na imdb " Mroczny rycerz " ma 9/10 na filmwebie 8/10

ocenił(a) film na 8
Dymiano

mroczny rycerz nie zasluguje na 9 bo za duzo w nim razacych oczy idiotyzmow, ktore przeszlyby najwyzej w kreskowce

ocenił(a) film na 5
uncut

Nie zasługuję !? Sama rola drugoplanowa Ledger'a zasługuję na miano legendarnej i na Oscara

ocenił(a) film na 8
Dymiano

jego postac byla spoko i pewnie zaslugiwal na oskara (zwlaszcza ze umarl tak mlodo, wiec trzeba z niego zrobic legende mimo ze wczesniej byl uznawany za przecietniaka), ale film jako calosc nie zasluguje

ocenił(a) film na 10
Dymiano

Zasługiwałby nawet na 10, gdyby był z R od 18 lat. Tak to zero krwi etc.

ocenił(a) film na 10
Dymiano

Zmien avatar, bo nie moge zagrac w Red Dead Redemption!!! Nie mam konsoli, a na PC nie ma.

ocenił(a) film na 5
ptakusz

To kup sobie konsolę ,a przepraszam z takiej wypowiedzi wynika ,że po prostu cię nie stać ,a na twego biednego PC-ta piracisz ;p

ocenił(a) film na 5
Dymiano

Zobacz najpierw na swój avatar ...

ocenił(a) film na 10
Dymiano

Ano, taki dla beki. A to była ironia, nie zmieniaj nic xD

ocenił(a) film na 5
ptakusz

Ty też

ocenił(a) film na 10
Dymiano

No niestety mnie nie stac, polska ma swój urok. Za rok po maturze pewnie będę zarejestrowany jako osoba bezrobotna przez jakiś czas... Cóż trzeba będzie się uczyc dalej.

ocenił(a) film na 5
ptakusz

Matura i ty ?

ocenił(a) film na 10
Dymiano

Panie, daj pan spokój. Musze zarobic na konsole, a bez tego ciezko do pracy. Na budowe sie nie wybieram.

ocenił(a) film na 5
ptakusz

Powodzenia

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
Dymiano

Dymiano, dobre imię.

ocenił(a) film na 5
ptakusz

ptakusz też

ptakusz

prawda jest taka,że Polacy się tak wycwanili,że wszędzie tam gdzie nie ma ambitnego kina oni się go próbują doszukać. Dlatego idą na Niezniszczalnych 2 i oceniają go za dramatyzm na 2 albo na Batmana i oceniają za sceny taneczne na 1

ocenił(a) film na 5
katedra

Dobrze kolega mówi ;p

użytkownik usunięty
Dymiano

polać mu