Nie wierze, że ten film będzie średni. Na pewno troche gorszy od1. 7/10 musi byc chociażby za borysa klinge i walki neesona!
czlowieku ogarnij sie, nie wiem kto to ocenial, ale 60 glosow dopiero, wiec ta ocena szybko sie zmieni
poza tym dywagowanie na temat wlasciwej oceny dla filmu ktorego sie nie widzialo jest kapke...brak mi odpowiedniego slowa
Widzisz taki jest polski gust ;p Na imdb " Mroczny rycerz " ma 9/10 na filmwebie 8/10
mroczny rycerz nie zasluguje na 9 bo za duzo w nim razacych oczy idiotyzmow, ktore przeszlyby najwyzej w kreskowce
Nie zasługuję !? Sama rola drugoplanowa Ledger'a zasługuję na miano legendarnej i na Oscara
jego postac byla spoko i pewnie zaslugiwal na oskara (zwlaszcza ze umarl tak mlodo, wiec trzeba z niego zrobic legende mimo ze wczesniej byl uznawany za przecietniaka), ale film jako calosc nie zasluguje
Zmien avatar, bo nie moge zagrac w Red Dead Redemption!!! Nie mam konsoli, a na PC nie ma.
To kup sobie konsolę ,a przepraszam z takiej wypowiedzi wynika ,że po prostu cię nie stać ,a na twego biednego PC-ta piracisz ;p
No niestety mnie nie stac, polska ma swój urok. Za rok po maturze pewnie będę zarejestrowany jako osoba bezrobotna przez jakiś czas... Cóż trzeba będzie się uczyc dalej.
Panie, daj pan spokój. Musze zarobic na konsole, a bez tego ciezko do pracy. Na budowe sie nie wybieram.
prawda jest taka,że Polacy się tak wycwanili,że wszędzie tam gdzie nie ma ambitnego kina oni się go próbują doszukać. Dlatego idą na Niezniszczalnych 2 i oceniają go za dramatyzm na 2 albo na Batmana i oceniają za sceny taneczne na 1