Witam chciałbym się dowiedzieć co to za utwór w 21 min filmu nigdzie nie mogę tego znaleźć a przekopałem już chyba cały internet dokładnie to jest scena z dyskoteki?
No właśnie nie ma:/ dokładnie to jest ten kawałek http://vimeo.com/57114439 ale chyba nie ma tego w necie bo widziałem komentarze na Twitterze ludzi którzy tego też szukali i znaleźć nie mogli...
Po pierwsze piosenka mi się nie podoba więc nie będę jej szukał, nie chcę propagować takiej muzyki ;p
Bardzo dobrze jest słychać text tego songa więc wystarczy wyłapać jedno czy dwa zdania i znajdzie się w necie na pewno.Także wytęż słuch a później tylko tysiące stron z równie ambitnymi textami piosenek ;D Kto wie może ci się pofarci i trafisz od razu.
Tak czy inaczej wydaje mi się ze jest to na 100% remix jakiegoś utworu disco z lat 80, obecnie piosenki w dyskotekach to tylko remixy.
Swoją drogą melodia podobna troche do
Marlon Jackson - Baby Tonight, ale moze wydje mi się tak bo jeszcze się nie obudziłem ;]
Tak czy inaczej powodzenia w poszukiwaniach bo wiem jak to jest z taką piosenką ;D
Dla mnie to tez nie jest piosenka. ja jeszcze tego filmu nie oglądałem. założyłem się z kumplem że znajdę mu te piosenkę w 5 min i tak już szukam trzeci dzień :P widocznie nie jest mu pisane tego słuchac:P
nie mam songa bo nie ma go nigdzie w necie :D powiedzmy że małe piwo poszło... ^^