Jess (Courtney Ford) i jej narzeczony (Andrew W. Walker) przenoszą się do domu na przedmieściach, po tym, jak zostali obrabowani w mieście. Wkrótce poznają dziwnego, ale uroczego sąsiada, Simona (Shaun Benson), który wydaje się bardzo staroświecki. Jess przeczuwa, że skrywa on jakąś tajemnicę. Intuicja jej nie zawodzi. Kobieta zostaje porwana i zamknięta w dziwnym bunkrze sąsiada, urządzonym w stylu lat 50. Historia inspirowana faktami.
Czy jakiś moderator może dodać jakiś opis do tego filmu? Zaproponowałem fajny, to pani Castielle go odrzuciła. Tutaj kolega #anro dodał w komentarzu i nic. Rozumiem, że na tym portalu opisu filmów trzeba szukać w komentarzach użytkowników? Po co jest możliwość dodawania opisów, skoro moderator zamiast poprawić, to odrzuca wszystko? Ja już nigdy do żadnego filmu na tym portalu nie zaproponuję opisu, bo szkoda mojego czasu na trud udaremniony czyimś widzimisię spowodowanym bólami menstruacyjnymi lub czymkolwiek innym. Wolę już wysmarować komentarz, bo to przynajmniej ktoś przeczyta.