Nie mogę doczekać się premiery. Książka jest kapitalna, oby film się udał. Trzymam kciuki!
po osobie rezysera mozna sie raczej spodziewac kolejnego polskiego filmu slabego by nie powiedziec gniotu, ktory bedzie szeroko rozreklamowany , choc chcialbym sie mylic, to znajac sciezki, ktorymi kroczy polska kinematografia ostanimi laty, mozna oczekiwac najgorszego.
ksiazka jesli chodzi o glowna historie jest bardzo dobra i niesamowicie wciaga, watki poboczne za to kuleja imo. wiadomo, ze w filmie na pewno cos musza wyciac wiec najlepiej by wycieli wszytkie poboczne dywagacje bohatera rodem z pism kobiecych, bo te akurat bardzo mnie draznily i nudzily
dla mnie książka była super, prócz żenującego wątku romansu prokuratora Szackiego. ciekawa jestem filmu bo mi w obsadzie rul damskich brakuje
Jacek Bromski jest akurat dobrym reżyserem, Fakt nie udało mu się ,,U pana Boga za miedzą",ale ten film może mu się uda.Skoro gra tu Ostaszewska, Seweryn i Łukaszewicz, to film raczej będzie dobry.
fakt, książka jest super ciekawa i niesamowicie wciągająca, ale zmienili nie tylko płeć prokuratora, ale tez miasto - ja także nie mogę sie doczekac prmiery, gdyz miałam okazję być przy nagrywaniu jednego dnia zdjęciowego w Krakowie, było to bardzo ciekawe doświadczenie i teraz jestem ciekawa jak te sceny wypadną na ekranie :)