Ani ta ani nastepna czesc filmu nie dorasta nawet do piet pierwszej czesci!!! po co ludzie robia sequele skoro i tak wiedza ze beda beznadziejne?!!
Dla takich jak ja. Pierwsza część była wspaniała, ale to druga jest moim ulubionym Filmem, może ze względu na mój wiek w chwili wydania, ale Film jest poprostu znakomity i znowu w tv. Thank U God !
a mnie się bardziej podobała druga... pierwsza mnie ciut nudziła, może byłąa dla mnie zbyt dziecinna bo dzieckiem już nie jestem> Nie wiem, ale druga zdecydowanie najlepsza!
Dla mnie druga część jest najlepsza. Pierwsza średnio mi się podobała,bo oglądnęłam ją po drugiej( to były chyba 2 lata różnicy), a trzecią część mogliby sobie darować, najgorsza. Nawet nie grali główni bohaterowi:(
A drugą część oglądałam przed wakacjami i potem na wakacjach. Ciągle z moimi braćmi oglądaliśmy ten film. Znaliśmy ( i wciąż pamiętamy) wszystkie dialogi. To najlepszy film mojego dzieciństwa:)
W 3 nie grali główni bohaterowie? Fakt nie było Nadine ani Elvisa z 2 części i rodziców Jessiego. Ale był Randolf sam Jesse i oczywiście Willie - więc najważniejsi byli:) No i na końcu, co mi sie bardzo podobało Willie został tatusiem:). Lubię wszystkie częśći a Willie był naprawdę cudowny. Keiko na zawsze w naszych sercach!