PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11419}

Uwolnić orkę 2

Free Willy 2: The Adventure Home
1995
6,1 11 tys. ocen
6,1 10 1 11243
4,5 4 krytyków
Uwolnić orkę 2
powrót do forum filmu Uwolnić orkę 2

beznadzieja

ocenił(a) film na 1

Ani ta ani nastepna czesc filmu nie dorasta nawet do piet pierwszej czesci!!! po co ludzie robia sequele skoro i tak wiedza ze beda beznadziejne?!!

ocenił(a) film na 10
Jolie

Dla takich jak ja. Pierwsza część była wspaniała, ale to druga jest moim ulubionym Filmem, może ze względu na mój wiek w chwili wydania, ale Film jest poprostu znakomity i znowu w tv. Thank U God !

użytkownik usunięty
Jolie

a mnie się bardziej podobała druga... pierwsza mnie ciut nudziła, może byłąa dla mnie zbyt dziecinna bo dzieckiem już nie jestem> Nie wiem, ale druga zdecydowanie najlepsza!

Jolie

Dla mnie druga część jest najlepsza. Pierwsza średnio mi się podobała,bo oglądnęłam ją po drugiej( to były chyba 2 lata różnicy), a trzecią część mogliby sobie darować, najgorsza. Nawet nie grali główni bohaterowi:(
A drugą część oglądałam przed wakacjami i potem na wakacjach. Ciągle z moimi braćmi oglądaliśmy ten film. Znaliśmy ( i wciąż pamiętamy) wszystkie dialogi. To najlepszy film mojego dzieciństwa:)

jagodajulia

W 3 nie grali główni bohaterowie? Fakt nie było Nadine ani Elvisa z 2 części i rodziców Jessiego. Ale był Randolf sam Jesse i oczywiście Willie - więc najważniejsi byli:) No i na końcu, co mi sie bardzo podobało Willie został tatusiem:). Lubię wszystkie częśći a Willie był naprawdę cudowny. Keiko na zawsze w naszych sercach!

HollyShannen19

Tak, tak grali. Źle to ujęłam...