Oba filmy są świetne, ale jednak (jak dla mnie) Vabank powtarzam sobie częściej.
Co oznacza
że Vabank prowadzi
3:2
Jedynka świetna, dwójka tez świetna ale do tego jeszcze bardziej śmieszna!! Więcej genialnych tekstów
Jedynka świetna, dwójka tez świetna ale do tego jeszcze bardziej śmieszna!! Więcej genialnych tekstów
6:6, jedynka wymiata. Chociaż tekst Kramera: Ucho od śledzia , nawet my nie wiemy jak sie tę kratę otwiera jest zajebisty
Jedynka świetna, dójka świetna ale do tego jeszcze bardziej śmieszna!! Więcej genialnych tekstów
Jedynka świetna, dójka świetna ale do tego jeszcze bardziej śmieszna!! Więcej genialnych tekstów
druga część lepsza - bardziej rozbudowana i fajny pomysł z tym upozorowaniem granicy
Też jestem tego zdania, dwójka zdecydowanie bardziej mi się podobała, chociaż i jedynka dobra :-)
kwiczę równo na obu częściach. W domu mnie nie lubią, bo znam wszystkie teksty i czasami mi się wypsnie. Uwielbiam, więc 16:15.
Też jedynka:) 20:17 :)
Jak dla mnie w pierwszej części jest o wiele więcej mocnych tekstów:)
Druga część podobała mi się bardziej, może dlatego że uważniej oglądałam, ale pierwsza była trochę nudnawa