PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=391382}

Valhalla: Mroczny wojownik

Valhalla Rising
2009
6,2 24 tys. ocen
6,2 10 1 24167
6,5 31 krytyków
Valhalla: Mroczny wojownik
powrót do forum filmu Valhalla: Mroczny wojownik

Polska premiera

ocenił(a) film na 6

no ku**a ręce opadają...

sonique

Dustrybutor zapił:)

sonique

Jak zobaczyłem reklamę to padłem.

sonique

od 23 maja 2010 roku w necie DVDRip jest, a tu premiera. O_o :P

saimon13

I jeszcze ten dopisek "Film reżysera DRIVE...", który wyszedł w 2011 jak się nie myle.

użytkownik usunięty
apone3

To nie znaczy łosiu że nie mógł wyreżyserować tego ten sam reżyser

Wiem, ale zawsze jest tak, że pokazuję się poprzedni film tego reżysera, a tutaj jest na odwrót.

ocenił(a) film na 10
sonique

Dla mnie lepiej. Wybiorę się na to do kina.

sonique

Co chcieć, nawet nie 3 lata :D

sonique

grubo Polska o 3 lata wstecz , mamy szczęście , że z naszymi filmami nie jest tak jak z gospodarką bo teraz u nas hitem byłby Titanic

sonique

w repertuarze łodzkiego kina jeszcze widnieje jako HOT HIT! gatunek: akcja, przygodowy.
Nie wiem czy płakać czy się śmiać.

sonique

A w ogóle jest ten film gdzieś w kinach? Premiera 15 czerwca, a jakoś tego w repertuarze kin nie ma.

ocenił(a) film na 6
Sirielle

bo to chyba jakaś ściema...

sonique

Znalazłam ten film w jednym z kin powiatowych, ale w żadnym z kin w mieście (Multikino, Helios i inne). Dziwne.

Sirielle

Bo takie filmy lecą w kinach niezależnych, np. Światowid w Katowicach, wspaniałe kino europejskie puszczają a nie ten kicz i komercja jak we wszystkich. Dobrze,że są też takie kina , trzeba je wspierać i idę jutro na jakieś europejskie dobre kino !

basik_6

Ja jednak jestem wygodna i chcę dobrą jakość obrazu/dźwięku i wygodny fotel, inaczej oglądam w domu. Zostają więc multipleksy, bo inne kina z reguły nie domagają w którymś z tych aspektów.

Sirielle

http://www.heliosnet.pl/1,Wroclaw/BazaFilmow/Szczegoly/film/1569

Motya

Nic z tego, w Szczecinie nie ma ani w repertuarze, ani w zapowiedziach. Ale dobrze, że w innych miastach jest lepiej. Trudno, nie ma w kinie, będzie w tv.