Witam serdecznie
Oglądałem kiedyś film, prawdopodobnie produkcji hiszpańskiej albo argentyńskiej , no i niestety za nic nie mogę sobie przypomnieć jego tytułu. Film wielowątkowy, lecz niekoniecznie te wątki były ze sobą powiązane. Film był też z pewną dawką erotyzmu. Pamiętam tylko coś takiego, że był kilkudziesięcioletni gostek który miał odebrać z lotniska czy coś swoją nastoletnia siostrzenicę. Jednak szokło go że z niej zaczynała się już robić kobieta. Napalil się na nią i do szło do zbliżenia między nimi na pralce automatycznej w trakcie wirowania :-) hehe. Jakkolwiek to brzmi. Pamiętam że był tam też wątek jakiejś nauczycielki. Tyle. Proszę o pomoc.
A może chodzi ten:
http://www.filmweb.pl/film/Seks+i+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2003-199522
Dzięki serdeczne :):):) To jest to!
W życiu bym tego nie znalazł. Dzięki jeszcze raz!
Nie mogłem sobie przypomnieć nazwy tego filmu, więc próbowałem go wygooglować. Pomógł wątek seksu na pralce, chociaż na polskich stronach nic nie znalazłem to udało się w końcu na angielskim forum imdb :)
Też go szukałem na polskich stronach jednak bez powodzenia. Jeszcze raz serdeczne dzięki.
Jeśli mógłbym pomóc wam tak na przyszłość to z lewej strony są tytułu powiązane :)