PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10022458}

Venom 3: Ostatni taniec

Venom: The Last Dance
2024
5,7 25 tys. ocen
5,7 10 1 24711
3,6 16 krytyków
Venom 3: Ostatni taniec
powrót do forum filmu Venom 3: Ostatni taniec

Koń

ocenił(a) film na 1

Mam pytanie, bo niby większość rzeczy jeśli chodzi o filmy potrafię rozkminić, ale tego co robią z Venomem nie potrafię za nic w świecie. Ktoś mi wyjaśni czemu ta cała seria jest w dużej mierze komedią (chwilami homo romantyczną)? O co chodzi? Skąd im się to wzięło? Przecież Venom to postać siejąca grozę, największy przeciwnik Spider Mana, Marvelowski odpowiednik Jokera właściwie. Jakim cudem twórcy wpadli na pomysł by zrobić to wszystko w formie komediowej? Przecież tego nie ma nigdzie w komiksach pokazanego w ten sposób. Jeszcze bardziej mnie interesuje jakim cudem widzom się to podoba i chodzą na ten film tłumnie (choć osobiście nie spotkałem przez ostatnie lata ani jednej osoby, która by mówiła, że była na tym w kinie i w ogóle wie co to jest). WTF?! Czy ten świat stanął na głowie czy może ja już tracę rozum? Może ten koń, który stał się nosicielem symbiota ze zwiastunu to tylko mi się przyśnił?

qolonel

pytanie jakie musisz sobie zadać to nie jaką postacią jest venom, bo to nie ma znaczenia.
pytanie prawidłowe to - dla kogo ten film?
i odpowiedzią jest - dla głupich nastolatków i jeszcze jeszcze głupszych dorosłych.
i to tłumaczy wszystko.

ocenił(a) film na 3
qolonel

Masz rację.

ocenił(a) film na 7
qolonel

W multiversum mogą sobie zrobić wszystko. Trochę jest to denerwujące. Jeśli jest tysiące, czy tam miliony alternatywnych rzeczywistości, to w jednej jest dobry venom.