Byliśmy z mężem wczoraj na seansie. Ja lubię Venoma, mąż mniej jak to mówi zawsze sci-fi to nie jego bajka. I oboje naprawdę dobrze się bawiliśmy. Jest akcja, jest humor, jest trochę wzruszenia. Naprawdę fajne zakończenie serii. Dużo lepsza część niż 2. Także nie warto sugerować się oceną forumowych "krytyków" tylko wybrać się do kina
Jedna wystawiona opinia i jeden komentarz namawiajacy na pójście do kina na film który jest slaby? Chyba dystrybutorowi się kasa nie zgadza i kupuje głosy.
Rozumiem że nie pojęte jest dla ciebie że ktoś może mieć inne zdanie. Na szczęście świat jest różnorodny i ludzie mają różne upodobania. Wiedzieliśmy z mężem na jaki film idziemy i oczekiwaliśmy po prostu dobrej rozrywki i absolutnie się nie zawiedliśmy. A jeżeli tobie się film nie podobał twoje oczywiście prawo. My dalej uważamy że warto było pójść i z tego co widzę w komentarzach wcale nie jesteśmy jedyni
Proponuję poćwiczyć w takim razie czytanie ze zrozumieniem;) Szukasz zaczepki i kogoś aby się pokłócić. Ewidentnie ci się nudzi także szkoda mojego czasu. Chcesz to pisz dalej cokolwiek ale ja daruję sobie kolejne odpowiedzi. Wszystko już zawarłam w pierwszej także kolejny raz zachęcam cię do ponownego przeczytania ze zrozumieniem. Miłej niedzieli ci życzę
Kiedy zestawiam ze sobą te dwa zdania to odczuwam pewien dysonans: „Także nie warto sugerować się oceną forumowych "krytyków" tylko wybrać się do kina” oraz „Rozumiem że nie pojęte jest dla ciebie że ktoś może mieć inne zdanie. Na szczęście świat jest różnorodny i ludzie mają różne upodobania”. I taka mała uwaga, to nie jest fantastyka naukowa.
Film trzyma poziom poprzednich części a o to w dzisiejszym kinie nie jest łatwo, oczywiście odcinki nie są równe i jeden jest lepszy a drugi słabszy ale poziom jest utrzymany i zgadzam się z tobą , że jest to przyjemna rozrywka.
..dodam że nie jest to zakończenie serii, bo wskazują na to dwie sceny po napisach SPOJLER i w pierwszej widzimy grożenie pod adresem Ziemi, zaś w drugiej scenie po napisach widać zniszczoną ziemię ale tą drugą ze świata równoległego, bo ten barman którego wodzimy jest właśnie z tej drugiej ziemi, czyli sprawa otwarta i związana z obroną naszego świata. W trakcie filmu widzimy jak w tej knajpie żołnierze z laboratorium biorą część tego symbionta, zaś w laboratorium któraś z tych z tych pań mówi o tym że one zostawiają swoje części w celu rozmnożenia (celowo albo samoistnie), zmierzam do tego że nie jest powiedziane iż Venom zginął, bo furtka na jego odrodzenie jest, czyli ewidentne zakończenie w otwartym stylu na kontynuację. pozdro
Oby były Kolejne części albo chociaż ta 4-ta. Nie jestem przygotowana na Ewidentny koniec serii Venoma. Zresztą... Sam mówił... Że żegnamy się na chwilę.
My również byliśmy dzisiaj w kinie. Oboje lubimy postać Venoma, Eddie'ego i aktora Tom Hardy. Ja nawet się popłakałam - Nie chciałam śmierci w/w bohaterów. Miałam nadzieję na 4-tą cześć... W "Obcych" Replay też umiera i wraca... Pozdrawiam Gorąco.
My również byliśmy dzisiaj w kinie. Oboje lubimy postać Venoma, Eddie'ego i aktora Tom Hardy. Ja nawet się popłakałam - Nie chciałam śmierci w/w bohaterów. Miałam nadzieję na 4-tą cześć... W "Obcych" Replay też umiera i wraca... Pozdrawiam Gorąco.
Miało być "tak, że" a nie także. Ten częsty błąd doprowadza mnie do białej gorączki. Ale tak to jest, gdy chodzi się do kina zamiast do szkoły...