Film ma ze soba przesłanie. Dla tych co ogladali.
Ile jest filmów które niosa ze soba przesłanie. Nie zgodze sie że ten film jest dla nastolatków. Z tego filmu każdy może wyniesc coś dla siebie. Ukazuje jak świat stał sie samotny i egoistyczny. Jak przez to tracimy ludzi którzy mogli by coś wniesc do tego świata. Ludzie wrażliwi posiadajacy empatie stali sie nie wygodni. Teraz liczy sie wyglad kasa brak wartosci jak miłosc indywidualizm (posiadanie własnego zdania oraz JA). Szczycimy sie że jesteśmy ludzmi a stajemy sie masa. Patrz nastolatki które traktuja swoje ciała jak sklepy dokąd zmierzamy my i nasz świat???????
Treść tego filmu tak na prawdę jest truizmem, choć ubranym w dość ciekawą i oryginalną formę. Film z pewnością jest interesujący i może niektórych zachęcić do większej otwartości i przebojowości w wyrażaniu poglądów jednak bez przesady. Nie chcę być tutaj jakimś obrazoburcom, ale na mnie ten film nie zrobił tak dużego wrażenia jak na Tobie.
Cóż, nie musimy się we wszystkim zgadzać
Jest truizmem, co do treści, ale pomysł ze street art'em bardzo mi przypadł do gustu:)