PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683632}
6,4 11 tys. ocen
6,4 10 1 11147
7,0 5 krytyków
Veronica Mars
powrót do forum filmu Veronica Mars

Jak w temacie, dałam 7/10, ale mimo wszystko jestem trochę zawiedziona. Nie zrozumcie mnie źle,
bardzo się cieszę, że udało im się zrobić film, zwłaszcza po tak roczarowującym ostatnim odcinku serialu.
Zdaję sobię sprawę z tego, że głównym wątkiem musiał być ten kryminalny, bo w tym tkwi cała istota
Weroniki Mars, aczkolwiek uważam, że mogli się bardziej postarać jeżeli chodzi o kwestię Weroniki i
Logana. Właściwie to włączając film miałam nadzieję, że zobaczę dużo scen pomiędzy nimi,
tymczasem mieli ze sobą tak naprawdę tylko kilka fajnych scenek. Mogli chociaż na końcu nie wysyłać
Logana w świat tylko zostawić go przy Weronice. Tak naprawdę lepszym wyjściem jak dla mnie
byłoby nakręcenie kolejnego sezonu zamiast filmu, ale cóż, chyba nie można mieć wszystkiego.
Ostatecznie cieszę się, że V. i L. się zeszli. :)

RedCoat94

Sto razy lepszy bylby serial, zwlaszcza po dlugiej przerwie. Film jest za krotki zeby wszystko zmiescic niestety... Aczkolwiek mam wrazenie ze w serialu to tez byl tylko poboczny watek i wcale ich tak duzo razem nie bylo... A wyslali go zeby znowu pozostawic niedosyc, bo wydali ksiazke, ktora trzeba sprzedac:))

ocenił(a) film na 7
kachaaa15

Taak, wątki miłosne od zawsze były wątkami pobocznymi, ale Veronica i Logan to rzecz tak epicka że mogli temu poświęcić trochę więcej czasu! ;) Naprawdę wydali książkę? To jest jakaś kontynuacja tego co działo się w filmie czy jego uzupełnienie?

RedCoat94

Kontynuacja i ponoc juz jest potwierdzona kolejna czesc ksiazki. Mam nawet ta ksiazke ale po angielsku i jakos nie moge sie za nia zabrac...:p

ocenił(a) film na 7
kachaaa15

Chętnie bym sobie przeczytała książkę! :D Masz wersję papierową czy e-booka?

RedCoat94

e-booka. Znaczy to jest wersja na tableta. Mozna ją tez czytać na komputerze tylko trzeba jakąs wtyczkę zainstalowac:)

ocenił(a) film na 7
kachaaa15

Wersja PDF? Jeśli tak to chyba będę miała do Ciebie prośbę. :D

ocenił(a) film na 8
kachaaa15

ja też, jeśli można :) w sumie każda wersja mi odpowiada, bo szukam, szukam i znaleźć nigdzie nie mogę :(

ocenił(a) film na 7
RedCoat94

Ach, kobiety ;)

protectore

Taka juz nasza natura:p

ocenił(a) film na 7
protectore

Ach, mężczyźni. :)

RedCoat94

No właśnie!;p