Dobra, mogę się przyczepić do kilku błędów fabułowych, ale who cares?! Veronica is back i to sie liczy! Pośmiałam się, podenerwowałam i powspominałam. Było przecudnie, sama dałam kasę na to, więc cieszę się, że film powstał! I to taki, że się nie zawiodłam! Jedyną wadą jest to, że to tylko ledwie dwugodzinny film, a nie serial. Niestety, został niedosyt.
Jak usłyszalam gościa grającego na gitarze We used to be friends to aż się łezka w oku zakręciła. Ach brakowało mi ich baaardzo!
Dlatego niestety szerzy się piractwo bo bez ściagania filmów się nic nie zobaczy. Ale Klan czy M jak miłość to chętnie emituja. Szkoda niestety.
no właśnie, właśnie;./ jakieś kiepskie seriale caaały czas. A dla dobrych nie ma reklamy ani miejsca na antenie. A to szkoda. Albo wciągniesz się w serial a stacja nie wykupiła kolejnych sezonów;/ no ale na szczęście jest internet, gdzie właściwie można zobaczyć co się chce.
no i wszystko jasne;) na szczęście mamy wybór, telewizja, internet, kino czy cokolwiek innego.
Dokładnie :)
a tu masz ksiażkę https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/t1.0-9/10513436_740311172 697045_3858821976135652216_n.jpg
thx :) a powiedz mi jeszcze. Mogłabyś mi jakos wyjaśnić ostatni dialog Veronicy i Logana w filmie?? "dzieje AWOL", "uprzejmość Effinga", "strona 13" ?? bo szczerze nie bardzo ogarniam. No i jeszcze miałam wątpliwości o co chodzi w monologi Veronicy gdy wychodzi z domu ubrana cała na czarno a przed domem oparty o samochód czego Logan który do niej mówi "powinnaś nosić tylko to", a ona wtedy coś mówi o uzależnieniu. Może jakoś bardziej obczajasz o co jej chodzi.
No on robił jej zdjęcie bo był na służbie, a nie dostanie przepustki tak szybko, a nie może pozwolic sobie na wyjście samowolnie (AWOL Absent without leave) no "Effing" tak naprawdę znaczy "F-ing" w bardziej milym znaczeniu. Ona cytowała film "A few good men". No i nie "Page 13", ale PG-13, czyli oznaczenie wiekowe czegoś jak w filmach :)
A to drugie to jej chodziło o to, że ta sprawa Logana miało byc coś jednorazowego, ale uzależnienie wciąga jak narkotyki. Także spodziewała się, że jak znów zaczęła bawic się w detektywa to już się nie będzie w stanie wydostac z tego :)
aha, aha. trochę mi się rozjaśniło. Dzięki. A z munduru wynika iż Logan wstąpił do marynarki wojennej?
co prawda nigdy nie byłam fanką białych mundurów, aczkolwiek Logan prezentuje się w nim całkiem nieźle;) a tak w ogóle, nie wiem czy to tylko moje odczucie, ale Logan bardziej mi się podobał w serialu. Uważam, że był przystojniejszy młodszy w serialu niż starszy w filmie. Jakoś też schudł, może jakby ważył kilka kg więcej wyglądałby lepiej, sama nie wiem.
Nie wiem. Ja go w międzyczasie widziałam w innych produkcjach, więc mi się to tak w oczy nie rzuciło. W serialu to sezon 3. Tam był przystojny :)
no tak, tak, bo wcześniej to jeszcze taki młody dzieciak;) aczkolwiek mi np. bardzo się podobał w scenie pierwszego pocałunku z Veronicą. Ale prawda, w 3 sezonie wyglądał tak doroślej. No i ja faktycznie widziałam go wtedy i dopiero teraz, więc różnica jest ogromna;) ale tak samo Veronica najlepiej w serialu wyglądała w sezonie 3 i najlepiej się ubierala, wcześniej to też taka młoda bardzo. No ale Kristen wygląda dobrze caaały czas;) aczkolwiek ktoś na jakimś forum skomentował po filmie "jaka ona stara" ;) no nie oszukujmy się, starsza o te 7 lat.
Oni wszyscy się postarzeli bo przecież nie odmłodnieją ;) I tak wyglądają świetnie jak na te ponad 30 lat.
No i zwłaszcza, że okres między filmem, a serialem jest naprawdę długi, więc ta różnica rzuca się w oczy bardzo mocno.
dokładnie tak. chociaż Piz wygląda naprawdę super;) on po prostu zmężniał i wydoroślał, nie jest chłopczykiem tylko mężczyzną i to bardzo przystojnym. Chociaż i tak zaliczam się to "team Logan" ;)
Ja byłam Team Piz, ale dlatego, że on był bardziej ustabilizowany życiowo. Piz w 3 sezonie był takim chłopaczkiem przez tą fryzurę koszmarną :D Teraz wygląda o niebo lepiej
ze wszystkim masz rację, ale Veronica jest uzależniona od adrenaliny a związek z Loganem był o wiele bardziej emocjonujący, działos się, kochali się, nienawidzili itd, itd. No a poza tym ja kibicowałam im szczególnie dlatego, że bardzo wiele razem przeszli i widać było między nimi to przyciąganie.
No to było chyba w sumie wiadome, że skończa razem :) inaczej by był lincz :D ale fakt, przeszli wiele i ta miłość była właśnie "epic love"
to było to "epic love". przeszli wiele razem i musieli być raZem na końcu bo by był inaczej lincz :D
na pewno;) większość ludzi zakładam, że właśnie im kibicowali. No i jak Logan stwierdził o takich właśnie "trudnych" miłościach piszą piosenki no i filmy;)
a mam do Ciebie pytanie troszkę z innej beczki. Wiesz może czy można zasugerować filmwebowi, żeby dodał jakieś zdjęcia do jakiegoś aktora?? gdzieś to się zgłasza? bądź dodaje i czeka na akceptację??
Nie dasz rady dodać aktora. Wiem, że zdjęcia z filmu/serialu można dodać na stronie filmu i otagować aktora co automatycznie umieści to zdjęcie na stonie aktora. Ale takie prywatne czy z sesji chyba tylko administracja strony może dodać
ale mi właśnie chodzi o dodanie zdjęcia z serialu na którym jest dany aktor. No i można to dodać w filmie/serialu i oznaczyć aktora??
a w jaki sposób można dodać takie zdjęcia?? jeżeli w ogóle dany serial nie ma galerii.
teraz najwyraźniej nie można dodawać zdjęć. ale jak coś to wchodzisz na stronę z serialem i tam po prawej masz "twórz stronę...." tytuł serialu i tam "zobacz wszystkie elementy, które możesz współtworzyć"