PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737315
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

Ale czego spodziewać się od bezmózgich małolatów, których rajcują tylko "Piły" i inne śmieciowe produkcje?

użytkownik usunięty
Thommy

-->Ale czego spodziewać się od bezmózgich małolatów, których rajcują tylko "Piły" i inne śmieciowe produkcje<--

Twoja opinia jest śmieszna.Nie każdemu podoba się kino fantsy bo są inne gatunku jak horror,komedia.Ale żeby odrazu obwiniać małolatów i film "Piła"
A pozatym 7/10 to wcale nie jest zła nota,są gorsze.

ocenił(a) film na 10
Thommy

No fakt, jak na ten film to średnia jest troche obniżona i powinna być wyższa, z drugiej strony nie powinno sie obrażać wszystkich antyfanów od bezmózgich małolat, choć nie powiem, jeśli chodzi o niektóych ludzi to masz rację.

Beliar

Gdzieś również o tym pisałem i teraz napiszę po raz kolejny: średnia "Drużyny Pierścienia" na Filmwebie to skandal!
"Drużyna" bez problemu powinna zostać wysoko oceniona i bez problemu powinna znaleźć się w TOP 100 najlepszych filmów na Filmwebie.

użytkownik usunięty
La_Pier

Wydaje mi się że nie warto zwracać uwagę na te całe notowania TOP 100 i inne.Skoro uważam że ten film jest arcydziełem to ja tak uważam i koniec,nie obchodzi mnie zdanie innych.Ja go uwielbiam,dla mnie jest numerem jeden na liście.
Tak to widzę.
Nie przejmujcie się notowaniami.

Nie zawracam sobie głowy rankingiem Top 100, jednak ocena 7.6 jest niesprawiedliwa, niska i śmieszna.

Ps U mnie nawet TOP 250 wg. Imdb ma przechlapane.

ocenił(a) film na 10
La_Pier

W sumie to tylko Filmweb, zwykła strona o filmach i top100 jest tu najwięcej podyktowane przez antyfanów dlatego ocena jest niska, a LOTR faktycznie powinien być przynajmniej w top50 a nie gdzieś na końcu.

Ranking filmów na filmwebie jest zafałszowany i nie nalezy się nim przejmować!!!!!