Nie lubię bajeczek.Jeszcze 10 lat temu pewnie ten gniot robiłby na mnie jakieś wrażenie, ale dorosłem i irytują mnie jakieś p... elfy i inne hobbity,srity,duperele.To niesamowite jak wielkie oddziaływanie na gusta mają media...fantasy było trendy i wszyscy się podniecali tym g... Teraz jakoś ucichło.Bo magda m jest w modzie...
!!!!!!!!!!!!!!!WARNING!!!!!!!!!!!!!!!TROLL DETECTED!!!!!!!!!!STOP!!!!!!!!!
Zasuszyc troll'a, nie karmic, nie podbijac mu tematu!
1. Fastnick
2. Bezsensowny proces dowodowy, a bazujacy na:
-przeklinaniu
-wyłuszczaniu "błędów"(?!) w postaci przykladowo "bo sa elfy"
-podkreslaniu, ze film nie powinien sie podobac osobom w wieku 20+
-odwolanie sie do zlego swiata, ktory splyca i kreuje na swoj obraz gusta oraz puenta/final w postaci "kiedys byla moda na LOTR'a, a teraz jest na magde m"
-brak ladu, skladu i co niewybaczalne logiki
Negatywna opinia, prosze bardzo, wykorzystywanie mechanizmu, ktory anglicy nazywaja "trolling the fish"- tj prowokowania innych uzytkownikow, stanowcze nie.
To moj ostatni post w tej sprawie^^
Pozdrawiam
Sam jesteś gównem.Heh...jacy Ci ludzie są żałośni...powiedzalabym tak "ty to oglągaj sabie lepiej tą magde m. ktora jest takim gniotem jak ty" ,ale dla takich ludzi jak ty trzeba wszystko wytlumaczac... wiec tak ludzie w filmach nie chca ogladac zmudnego normalnego zycia jakiejs popiepszonej laski...ludzie potrzebuja czegos co gdy widza moga pomazyc...przeniesc sie w inny swiat...a magda m. tego nie daje...
|"ten gniot robiłby na mnie jakieś wrażenie, ale dorosłem i irytują mnie"|
Wybacz ale jak ty dorosłaś to ja jestem zastępcą japonskiego sekretarza Huang Hing Xiaong z fabryki przepiórek Peohixion w Zachodniej Arabii Saudyjskiej...
Ty sie naucz lepiej grzeczniej pisać i zgadzam się że jesteś trollem i dzieckiem neostrady i prosze cie o jedno: nie porównó ku#$@ jasna $#%@$#@$@$@ Magdy M do arcydzieła jakimjest WP!!!!! Lepiej sie zapchaj ta swoją Madzią!! Haha szczam na takie osoby...
...nie no nie moge... hahahahhahahahahhahhahahhahahhahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahhahahahah.. . ło boze
A powiedz no kolego, o co ci konkretnie chodzi. Bo ja zrozumiałam, że Magda M. jest lepsza od Władcy pierścieni. Magda m. to największy gniot jaki ktoś mógł stworzyć. Wstyd, ze coś takiego powstaje w naszym karaju.
A może ty zastanów się co piszesz, można mieć inne zdanie, ale po oc odnosić się do wulgaryzmów. Brak klasy.
A to do kogo znowu było???
|"Magda m. to największy gniot jaki ktoś mógł stworzyć. Wstyd, ze coś takiego powstaje w naszym karaju. "|
Ale ja sie z toba zgadzam i jeśli wyczytałaś z mojej wypowiedzi że Magda M jest lepsza od WP to źle wyczytałaś...
|"A może ty zastanów się co piszesz, można mieć inne zdanie, ale po oc odnosić się do wulgaryzmów. Brak klasy."|
Oj lepiej ty się zastanów zanim coś ODpiszesz! No wybacz ale na taki chamskie wypowiedzi jak autora tego tematu nikt nie bedzie odpisywał grzecznie, a powiedz kto sie odnosi do wulgaryzmów?? Aha no przecież sam autor tego tematu.
Kończmy ten temat bo kolejny TROLL (autor tematu) wszedł tutaj i jest źrółem kolejnej afery! Nie pozwólmy mu na to!
No, no ?? ok .... hmmm ... w takim razie ja wole nigdy nie dorosnąc zeby nie myslec, nie wypisywac ani nie gadac takich jak ty ...i tu sie powstrzymam jak na dame przystało ;-). Tylko, ze ty strasznie się mylisz oceniając nas (milosnikow Lord of the Rings) jako "gowniarzy" my nie kierowalismy sie moda jaka akurat byla na filmy fantasy bo jesli by tak bylo to nasza fascynacja tym filmem ulotnila by sie z czasem. My po prostu widzimy w tym filmie (i to niezależnie od wieku - bo kazdy znajdzie w nim cos dla siebie) cos czego ty juz nigdy nie bedziesz mial szansy dostrzec bo jak mowisz "dorosles", a szkoda. Ja wiem jedno wole byc "gowniarzem" jak takim doroslym jakim ty jestes. Pozdrawiam milosnikow LOTR !!!
ten "dorosły" ma pewnie 8 lat i sie wypowiada na forum. Chłopie słuchaj: jak ten film jest gniotem to ty jesteś megagniotem i ot tyle.
Ludzie nie wypisujcie głupot
Pewnie!! Niech TROLL spada oglądać Dźwięki Muzyki, albo PIŁĘ III... :) Zajebiste filmy przecież...Poza tym, kurna co to jest, że zdanie nastolatków jest tak strasznie torpedowane... Z szacunkiem proszę.
|"nastolatków jest tak strasznie torpedowane... Z szacunkiem proszę."|
Do tych nastolatkow co zakładają takie durne tematy nie ma miejsca na szacunek
To ciekawe co Ci się podoba? Rzewne romansidła? A może filmy, gdzie strzelają do wszystkiego co się rusza i leją się rzeki krwi? :|
TROCHĘ WIĘCEJ TOLERANCJI PROSZĘ!!!!
Do macrada.
Źle mnie zrozumiełeś, moja wcześniejsza wypowiedź była do autora. Twojej wypowiedzi nawet nie czytałam!!!
|"Do macrada.
Źle mnie zrozumiełeś, moja wcześniejsza wypowiedź była do autora. Twojej wypowiedzi nawet nie czytałam!!!"|
Aha dlaego zaszła mała pomyłka, zresztą zadałem pytanie do kogo to było a myslałem że do mnie bo była to odp na mojego posta
Władca Pierścieni to mniej więcej właśnie połączenie "rzewnych romansidł" oraz filmów w których w tym akurat przypadku ciachają wszystko co się rusza i leją się rzeki krwi z nastawieniem na ten drugi typ filmów.
|"Władca Pierścieni to mniej więcej właśnie połączenie "rzewnych romansidł" oraz filmów w których w tym akurat przypadku ciachają wszystko co się rusza i leją się rzeki krwi z nastawieniem na ten drugi typ filmów."|
W głowie sie nie mieści ile pierdół można napisać w jednym zdaniu...
|"Dnodna... Nie podobała mi się żadna część WP :-/. Książki sa 100% lepsze!! Pozdro"|
Dno dna... leże... jak można oczerniać taki wspaniały film? A poza tym oceniaj film jako film a nie film na podstawie książki nie wspominając że wogóle nie masz ani jednego argumentu uzasadniającego twoją opinię. Poza tym niektórzy lubią ksiązki niektórzy filmy ale nie trzeba sie zjeżdżać
O k..... Troche mnie tu nie było bo de facto mam ciekawsze rzeczy do roboty niż stukanie na tym forum.widzę,że mój post wywołał tu niezłe zamieszanie... :)) chciałbym tylko wyprostować pare spraw odnośnie mojej osoby,bo sporo zarzutów tu padało pod moim adresem sensu stricte.Nie do końca jest to w porządku,możecie krytykować mój gust i posty ale nic o mnie nie wiecie,także nie wrzucajcie mi bezpośrednio bo to brzydko i niekulturalnie.szczerze mówiąc mi to jebie co za lamus i prawiczek w okularach coś na mnie nastuka przed monitorem,ale po prostu tak sie nie robi kochani
1. nie jestem dzieckiem neostrady,na internet wchodze raz,może dwa razy w tygodniu.to nie mój klimat,wole sport,trenuję od dziecka piłkę nożną
2. nie mam 8 lat tylko 20
3. studiuje prawo na UW
4. nie ogladam Magdy M, mieszkam z dziewczyną i mamy ciekawsze rzeczy do roboty wieczorami niż oglądanie telewizji
5. nie lubię władcy pierścieni,hobbitów,sritów i wiedźminów, wolę np.naturalizm von Triera
Dziwnie się poczułem kiedy zobaczyłem,jak wielka fala krytyki spadła na mnie z powodu jednego wpisu,pisanego chyba z resztą po paru piwkach.Nie to żebym się przejął ale troche mnie to wystraszyło.Pełno w Was jakiejś głupiej nienawiści,jesteście typowo polscy,agresywni i niewyżyci.Moja Ukochana twierdzi że taka złość bierze się z niezaspokojenia seksualnego.Stąd na koniec mój apelm do Was wszystkich pseudokrytyków: Miłujcie się!!! (tylko bezpiecznie :) )
Rzadko to robie, ale w tym wypadku jest to jednak silniejsze ode mnie, bo mowisz o wydziale na UW, z ktorym jestem zwiazany i dosc powiedziec, ze mam "wciaz wiele wspolnego". Normalnie machnalbym na to reka, ale napisze- LITOSCI KRETYNIE.
"Pełno w Was jakiejś głupiej nienawiści"
Przeczytaj swojego pierwszego posta, w ktorym sie blaznisz. Jedyna osoba, ktora odpowiada za poziom w/w jestes ty sam. Nikogo to nie obchodzi, ze pijesz piwo i ze sie nim upijasz do takiego stopnia.
btw. wstyd mi, ze wydzial prawa, ktorego jestem tez absolwentem przyjmuje tak "kulawe osoby". Zeby nie byc goloslownym i dookreslic tzw. "kulawosc" powiem, ze:
"mieszkam z dziewczyną i mamy ciekawsze rzeczy do roboty wieczorami"
DOMOWE PRZEDSZKOLE, WSZYSTKIE DZIECI KOCHA... niesmak
Nie moge mowic za innych, ale po przeczytaniu obok siebie zestawu slow "jestem dorosly", "mieszkam z dziewczyna", "robie z nia rozne rzeczy wieczorami", "pije piwo" i po polaczeniu tego z tym, ze chwalisz sie "wlasnie czyms takim" internetowym kolegom orat ze mama przysyla ci pieniadze na utrzymanie, a ty dopiero zaczales studia, daje piorunujacy efekt. Wybacz, ale to zalosne.
Kazde udowadnianie swojej doroslosci tak wlasnie wypada. Inni moga ocenic nasza dojrzalosc, samo o niej nie powinniśmy pisac, bo wypada to blado.
Rozumiem, ze syndrom Warszawy daje sie we znaki, myslimy ze swiat jest nasz, a my o nim wiemy juz wszystko. Mozesz sobie zaraz pobluzgac, ale zapamietaj:
- pisanie o "robieniu z dziewczyna", "piciu piwa" i.t.d. powinno zostac na poziomie gimnazjum, moze poczatkow liceum, a koronne w tym wszystkim jest to, ze nijak ma sie to do tematu o TF i jest zaloscia niskich lotow. Rozpaczliwą proba udowodnienia, ze gole juz wasy, choc summa summarum inni nazywajac mnie dzieckiem maja troche racji.
Wybacz ale takie teksty po calosci pozbawione sa klasy, choc domyslam sie, ze chciales zrobic dobre wrazenie. Problem z szacunkiem do rzekomej dziewczyny, tez jest w twoim przypadku ewidentny i ciekawe czy ciesza ja takie posty i jej uprzedmiotowienie.
Nigdy bym nie napisal czegos takiego na "forum internetowym".
"samo o niej nie powinniśmy pisac" wynikiem rozpedu wkradl sie tu blad- "sami", a nie "samo"
"i ciekawe czy ciesza ja", zapomnij o tym pytaniu, lepiej juz zamilknac w ogole.
"tematu o TF"- powinno byc tematu o LOTR
Koniec trollingu, doruje sobie podbijanie tego bezsensownego topica
|"O k..... Troche mnie tu nie było bo de facto mam ciekawsze rzeczy do roboty niż stukanie na tym forum.widzę,że mój post wywołał tu niezłe zamieszanie... :)) chciałbym tylko wyprostować pare spraw odnośnie mojej osoby,bo sporo zarzutów tu padało pod moim adresem sensu stricte.Nie do końca jest to w porządku,możecie krytykować mój gust i posty ale nic o mnie nie wiecie,także nie wrzucajcie mi bezpośrednio bo to brzydko i niekulturalnie.szczerze mówiąc mi to jebie co za lamus i prawiczek w okularach coś na mnie nastuka przed monitorem,ale po prostu tak sie nie robi kochani "|
Trzeba było kobieto nie wypisywać durnych prowokacji bo jedyną osoba która wywołała ta aferę jesteś tylko TY i nie wypisuj nie pouczaj tu ludzi jak mają się zachowywać skoro sama nie umiesz. A swoje bluzgi schowaj lepiej dla siebie bo zachowujesz sie jak rozwydrzona 5-latka. Skoro masz tak mało czasu bo spedzacie noce z dziewczynami (?) zy co tam uprawiacie za warzywa, to az mnie dziwi gdzie znalazłas czas do napisania takiej prowokacji?
|"2. nie mam 8 lat tylko 20 "|
To jeszcze bardziej ci współczuję...
|"Dziwnie się poczułem kiedy zobaczyłem,jak wielka fala krytyki spadła na mnie z powodu jednego wpisu,pisanego chyba z resztą po paru piwkach.Nie to żebym się przejął ale troche mnie to wystraszyło.Pełno w Was jakiejś głupiej nienawiści,jesteście typowo polscy,agresywni i niewyżyci.Moja Ukochana twierdzi że taka złość bierze się z niezaspokojenia seksualnego.Stąd na koniec mój apelm do Was wszystkich pseudokrytyków: Miłujcie się!!! (tylko bezpiecznie :) )"|
Trzeba bylo nie zaczynać! Sama jesteś sobie winna i teraz się nie skarż, no ale tak szujowate warszawiaki tak mają...
Takie głupie prowokatorskie tematy to powinny być od ręki likwidowane!!!
Aż żal mi założyciela :/ chorych ludzi powinno się leczyć....
No teraz to już mnie nic nie zdziwi ^^^^!!!
Jak ktoś <patrz założyciel tematu> daje 10/10 jakiejś bajce "Dzielny mały toster" to ja już się niczemu nie dziwię^^^
A co cie to obchodzi jakie on daje oceny innym filmom.
Jak uważa to za debilny film to jego sprawa ma swoje zdanie i jedyną osobą którą trzeba leczyć jesteś ty!
sory facet ale już czytałem twoje durne wulgarne posty na innych forach, i uważam że ty sam jesteś debilny, i to ty powienieneś jak najszybciej udać się do lekarza ale pewnie nikt nie przyjmie takiego bachora jak ty
poza tym jak ktos daj oceny 10/10 jakims debilnym bajkom to o nim swiadczy i o jego głupocie
|"A co cie to obchodzi jakie on daje oceny innym filmom.
Jak uważa to za debilny film to jego sprawa ma swoje zdanie i jedyną osobą którą trzeba leczyć jesteś ty! "|
A co cie obchodzi że ktos interesuje sie ocenami oddanymi na filmy przez kogoś innego?
/A co cie obchodzi że ktos interesuje sie ocenami oddanymi na filmy przez kogoś innego?/
To że ktoś może sobie tego nie życzyć.
Boże, co za dno, wara od Małego Dzielnego Tostera! Toster był mistrzowski a władca pierścieni do dorasta mu do pięt!
Może lubi tą bajkę bo przypomina mu dzieciństwo,to tak jakby ktoś napisał tosamo o tobie że dałeś 10/10 takie bajce debilnej jak "Władca Pierścieni" i jesteś debilem.Jak byś się czuł.
Kompletnie cię nie rozumiem stary.
Nikt nie każe ci tego oglądać. Ogladaj se magde m to jest idealny film dla ciebie
Nie ogladam 'se' Magdy M.Magda M. to przesadzony serial pokazujący wyłącznie bogatych i szczęśliwych ludzi.
Nie zgasiłeś mnie.
A co wy ciągle z tą 'prowokacją'.Nauczyliście się jednego słowa i go powtarzacie w kółko?
Nie mam już zamiaru się dalej kłócić.
Jakbyście byli na tyle inteligętni to byście sobie odpuścili,ale skoro idziecie w zapartę.Ja pokażę że mam w przeciwiństwie do was trochę oleju w głowie i sobie odpuszczę,nie będę się z wami kłócił o bzdury.
Skoro nie chcecie zaakceptować mojego zdania to proszę bardzo!
Powiem tyle jesteście ignorantami.