PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737315
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

film jest nudny.smieszy mnie jak ktos pisze "piekny".i wogole jest slaby,dzisiaj bylem w sklepie po bulki,ale nie bylo to kupilem chleb.

laysu

Na szczęście nie ma na FW takiej oceny jak 0 więc nie zagłosujesz jak myślę?

ocenił(a) film na 1
PrzemQ_3

No nie ma "0" na filmwebie za wyjatkiem Twojej osoby.

ocenił(a) film na 10
laysu

Następny :/ a to: "dzisiaj bylem w sklepie po bulki,ale nie bylo to kupilem chleb." mówi samo za siebie.

ocenił(a) film na 1
Seba13169

Potrafisz ocenic ludzi na podstawie zakupionego przez nich pieczywa?WOW MASZ TALENT!

ocenił(a) film na 10
laysu

Tak, potrafię ocenić kretyna który na forum stawia filmowi ocenę 0, nie popiera jej niczym a na koniec serwuje zdanie ni z gruchy ni z pietruchy nie mające kompletnie nic wspólnego z tym tematem, filmem, a nawet stroną.

laysu

Nie no kolejne dziecko neo na filmweba przybyło nie chce mi sie x raz z
kolej tłumaczyć o co chodzi w filmie i dlaczego jest piękny

ocenił(a) film na 1
Ivalor

O prosze kolejny znawca, ktory chodzi i naucza o co w filmie chodzi.Wielki prorok !a po wodzie tez chodzisz??

laysu

A możesz mi napisać o co ci chodziło w tym tekście "dzisiaj bylem w sklepie
po bulki,ale nie bylo to kupilem chleb" Próbuje się dopatrzeć jakiegoś
ukrytego sensu, ale wydaje mi się, że go nie ma jak na początku twojej
wypowiedzi. Człowieku wytłumacz co ci się dokładnie nie podobało ,a nie
piszesz krytykę na poziomie dzieci z podstawówki

ocenił(a) film na 10
Ivalor

A co twoje pierd....e bułki maja do Wladcy Pierścieni-żal mi ciebie

misiek99

Jak widzisz nasz znawco nikt Cię nie poparł, wręcz przeciwnie - wszyscy piszą o bezsensowności Twojej wypowiedzi.

PrzemQ_3

Taka słaba i mało śmieszna prowokacja, a wy mu odpisaliście ;)

ocenił(a) film na 1
sarev0k

Kolega ma racje, po jasna cholere mi odpisujecie, wiedzac doskonale ze jest to prowokacja!!??To co napisalem jest totalna abstrakcja!!Bynajmniej obnaza poziom ludzi, ktorzy faworyzuja ten film i lgna do poziomu tematu "kupowanego pieczywa + wladaca piersciankow".Wlasnie dla takich ludzi ten film zostal stworzony za wyjatkiem mojej kochanej zony:)Brawo dla reszty...potrzebujecie argumentow??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
laysu

Człowieku, frajdę ludziom sprawiasz.
Nie ma to jak pouczać biednych i zagubionych o wartościach świata, nie.? xDD
Spadaj na drzewo.

"moj ostatni post zmieni Twoje zdanie co do osoby nad ktora pownno sie zalic" - hehe, to mnie powaliło :DD
Oto osoba KTOREJ POWNNO nam ZAL.
xD

Zielonoo

To że bronimy naszych przekonań to 'obnażanie naszego poziomu'? Zakładanie takich bezsensownych tematów to jest obnażanie swojego poziomu!

Piszesz:
"po jasna cholere mi odpisujecie, wiedzac doskonale ze jest to prowokacja!!??"

To ja Ci odpowiem:
Po jasną cholerę zakładasz taki bezsensowny temat i prowokujesz ludzi, wiedząc doskonale że będą po Tobie jechać?

ocenił(a) film na 10
PrzemQ_3

Jeszce raz odpiszę."No nie ma "0" na filmwebie za wyjatkiem Twojej osoby", "WOW MASZ TALENT" czy "O prosze kolejny znawca, ktory chodzi i naucza o co w filmie chodzi.Wielki prorok !a po wodzie tez chodzisz??" są wyrażeniami obraźliwymi w stosunku do adresata i ja osobiście nie ścierpię kiedy ktoś mnie tak nazywa. "po jasna cholere mi odpisujecie, wiedzac doskonale ze jest to prowokacja" chciałbym zauważyć iż już na samym początku, w tytule tematu napisałeś że "to nie jest prowokacja" więc mam prawo sądzić że podajesz tu swoje osobiste i prawdziwe zdanie na temat filmu. "To co napisalem jest totalna abstrakcja" i właśnie na to zwróciłem uwagę. Na koniec zostawiam kwestię że jakkolwiek przykro mi to pisać ale dla mnie jesteś kretynem :( (liczy się pierwsze wrażenie) ktoś kto nawet celowo pisze takie posty musi liczyć się z tym że zostanie na forum potraktowany w taki a nie inny sposób jako dziedzic naszych poprzednich "prowokatorów". Na kilku innych forach też spotkałem się z przypadkami prowokacji ale ich autorzy oraz tematy przez nich zakładane w odstępie tygodnia lądowały w niebycie (tutaj też by się coś takiego przydało). Podam jeszcze jeden przykład, podczas gdy byłeś w szkole/pracy nigdy nie wpadło ci do głowy aby np na sprawdzianie na pytanie "Jak oceniasz postępowanie Raskolnikowa ze "Zbrodni i kary"?" napisać "Oceniam negetywnie, dzisiaj bylem w sklepie po bulki,ale nie bylo to kupilem chleb." albo w pracy odpowiedzieć tak szefowi. Zapewne nie. Dlaczego?? Dlatego że bałbyś się konsekwencji, a tu na forum nikt nie może ich wobec ciegie wyciągnąć przez co możesz robić z siebie durnia do czego masz pełne prawo ale ja i kilka innych osób nie damy obrażać znakomitego filmu.

ocenił(a) film na 1
Zielonoo

Ooooo, kolega zielony?!?!?i nic raczej tego nie zmieni.Ja nauczam??lubie tylko patrzec jak sie motacie i jak bardzo wam zalezy , zeby kogos pojechac na forum, na rzecz wartosciowej dyskusji.

ocenił(a) film na 1
Zielonoo

Ale fakt, zielony ma racje , pojechalem z tym zdaniem o zaleniu sie:)))

ocenił(a) film na 1
laysu

podobnie jak pojechalem z Twoja matka dzis rano

ocenił(a) film na 10
laysu

Hej koles wiesz za sa takie specjalne szpitale dla umysłowo chorych bo normalny człowiek niepisał by takich rzeczy ,ale widać z tobą coś nietak

ocenił(a) film na 10
michaolek

Nie ziom, nie zrozumieliśmy się. To my pouczamy o wartościach, nie ty.
A co do drugiego, to była ironia jakbyś nie zauważył. Bo pisać nie umiesz. ;/
A tak wg. to r.żeński jak do mnie.

Jak se w pape strzeli, to i dziś się skończy ;P

Zielonoo

"lubie tylko patrzec jak sie motacie i jak bardzo wam zalezy , zeby kogos pojechac na forum, na rzecz wartosciowej dyskusji"

Normalny człowiek tak nie robi chciałem Ci powiedzieć :)

ocenił(a) film na 10
Zielonoo

Ale to było do mnie

ocenił(a) film na 10
michaolek

Pytanie to było skierowane do Zielonoo

ocenił(a) film na 10
michaolek

i co łyso ci laysu.Kolejny antyfan LOTRA został "zgnieciony"

hahahahahahahahahahah...

ocenił(a) film na 10
michaolek

a bo to cep był ;D

użytkownik usunięty
Zielonoo

o kurcze,spóźniłem się na arcyciekawą debatę ;D noo szkoda...(chyba że ten pajac znowu się zaloguje) :) co nie jest pożądane,przynajmniej na forach WP
zreszta mam hipotezę , że ten cwaniak(założyciel tematu) to nie kto inny , jak gwoj_8..

ocenił(a) film na 10

czemu.?

użytkownik usunięty
Zielonoo

To tylko przypuszczenie,ale gwoj_8 też pisał coś że ma żonę i dzieci:
"Wlasnie dla takich ludzi ten film zostal stworzony za wyjatkiem mojej kochanej zony:)" -laysu

tematy założone przez gwoj_8 zastygły,za to ten temat jest ciągle "odwiedzany" przez założyciela,czyli laysu.

laysu i gwoj_8 mają prawie identyczny styl pisania i argumentacji swoich tematów

Obaj nie lubią WP ;)

ocenił(a) film na 10

poprawka, brak argumentacji.
Ja jeszcze się nie dowiedziałam o co im chodzi ;D
Tylko, że bułki.
xD

użytkownik usunięty
Zielonoo

tu właśnie twoja poprawka się zgadza:) obaj (lub on) zakładają tematy bez najmniejszego sensu , nie mają pomysłu na prowadzenie dalszych dyskusji w temacie i tematy są ogólnie nieambitne :D

ja jeszcze zrozumiałem chleb :D

ocenił(a) film na 10

A tak. Nie wolno nam zapomnieć o chlebie. A tak wg, to pomidor.

No, np. taka natalie ona przynajmniej podała argument.:
"Ja wiem o co chodzi, bo przeczytałam opis, ale to gniot, bo beznadzeja"
xD

użytkownik usunięty
Zielonoo

ale zajarzyłaś sens tematu? :D :"0/10 to nie jest prowokacja" haha :D
Szczerze? Wolałem natalie... ;)

Ludziom się nudzi i tyle. Chyba nigdy nie zrozumiem ich zamiarów :)

PrzemQ_3

Niestety dwie rzeczy są nieograniczone wszechświat i ludzka głupota. I
niestety forumowicz laysu to potwierdza,nie potrafiąc zamieścić choć
jednego rozsądnego argumentu

ocenił(a) film na 10
Ivalor

To do 'laysu' :
1.http://pl.wikipedia.org/wiki/Prowokacja

2.http://pl.wikipedia.org/wiki/G%C5%82upota -
Nie mówię tu jeszcze o 'niedostatku rozumu', ale o cechach charakterystyczntch.
Tu : "Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji."

3.http://pl.wikipedia.org/wiki/K%C5%82amstwo

A do innych forumowiczów :
Nie posługujcie się slangiem. Jak każdy powtarza słowo 'żal' to jest to denerwujące.

ocenił(a) film na 10
Rosalia_Marisa_Habsburg

a wymyślać bezsensowne wypowiedzi to każdy umie :
Widziałam dzisiaj jak Buka stłukła talerz.

ocenił(a) film na 10
Rosalia_Marisa_Habsburg

I gdzie ten jago ostatni post

ale thórz

ocenił(a) film na 10
michaolek

to chyba naprawdę ten, gnoj
sorry, gwoj
pocieszył kape i zwiał.

ocenił(a) film na 10
Zielonoo

Tacy ludzie poprostu nie rozumieja ze mozna cos podziwiac, miec jakas pasje chociazby w twórczości a w tym wypadku ekranizacji powieści Tolkiena...więc jeśli sie czegoś nie wie i nie rozumie idzie sie po najmniejszej lini oporu poprzez wyśmianie ..popatrzyl na "motanie sie" ludzi bardziej inteligentych od niego i to sprawia mu satysfakcje...trudno ;D debilizm jest teraz w modzie jak zauwazylem^^.pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
laysu

tak W OGÓLE to powalasz swoimi argumentami, nie ma co ;)

justine770

Ta prowokacja jest po prostu bezsensowna, co ma cholerna bułka do Władcy, możesz mi to wytłumaczyć? c(: