dobry ale ekranizacja lepsza, ogolnie bylo kilka fajnych scenek ale oskary niezasluzone
Ej, przecież to nierealistyczne jest, tak jak "Gwiezdne wojny". Myślałem, że skoro "GW" są dla siedmiolatków, to "Władca pierścieni" podobnie. Jakieś stworki i magiczny pierścionek, a ocena w miarę dobra. Brak Ci konsekwencji.
Dla niewtajemniczonych
http://www.filmweb.pl/film/Gwiezdne+Wojny+Cz%C4%99%C5%9B%C4%87+IV+-+Nowa+nadziej a-1977-759/discussion/TRAGEDIA+1+10,1538154
Władca pierścieni bije na głowę, gwiezdne wojny, chociażby dlatego, że pojawia się tu logika w przeciwieństwie do tak chwalonych star warsów.
'dlatego, że pojawia się tu logika w przeciwieństwie do tak chwalonych star warsów' - to zdanie mi nic nie mówi, mógłbyś konkretnie napisać o tej logice, która był LOTR a której nie było Star warsach
Nie zasłużone ?? Podaj mi tytuły pięciu filmów z lepszymi efektami, fabułą, aktorami. Życzę powodzenia...
Incepcja, avatar jeśli chodzi o efekty (średnio mnie kręcą filmy nafaszerowane efektami) . Fabuła Tam gdzie rosną poziomki, Fanny i Alexander, Forrest Gump, Więzień nienawiści i masa innych. Aktorzy, w zasadzie w większości filmów są lepsi, nie ma sensu wymieniać poszczególnych tytułów.
Na szczęście nie każdy uważa tak jak ty. Dla mnie cała trylogia o kawał solidnego kina, do którego wracam co jakiś czas z wielką przyjemnością. To jedne z tych filmów, których nigdy nie masz dość.