PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737315
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

Co jest???

ocenił(a) film na 10

Bardzo lubię całą trylogie Władcy Pierścieni ale czy może mi ktoś wytłumaczyc co sie stało z rankingami? 518 miejsc do góry to już chyba lekka przesada. Taka zmiana jest raczej nie mozliwa w wyniku zwyczajnego głosowania.

to_tylko_ja_2

Jest mnóstwo takich zmain, ponieważ usunięto głosy osób nie zalogowanych, którzy mogli wiele razy głosować na jeden film. Kiedyś taka opcja była możliwa, usunięto ją, ale głosy tych osób pozostały. Dziś, czy tam wczoraj je usunięto i stąd takie zmiany

ocenił(a) film na 10
Waszes

ja tak wchodzę jak codziennie na filmweb z ciekawości włączam KATALOG a tu co widzę?4 miejsce Władca pierścieni: Drużyna pierścienia a chyba szóste wladcy...dwie wieże może się mylę nie pamiętam.uważam filmweb za najlepszą polską stronę ale coś takiego to już przegięcie i rozumiem że nienależy się przejmować tymi rankingami bo to nie one wyznaczają pooziom filmu ale jeśli mówimy o ,,najlepszej polskiej stronie'' to już przepraszam bardzo.sądzę że powinni coś z tym zrobić .uważałam że czołówka (tz pierwszą 10)powinna tak zostać choć miałam drobne zastrzeżenia ale jak to zobaczyłam dzisiaj to aż zamarłam.

(500 ileś tam w górę to normalnie szok !!!)

Jenks

Nie płacz drogie dziecko, mam coś na pocieszenie, krązyły plotki że stare miejsce drużyny pierscienia, zajmnie High School Musical.

ocenił(a) film na 10
BRAK_UZYTKOWNIKA

no coment...

użytkownik usunięty
to_tylko_ja_2

dlatego właśnie nie ma co przejmować się tym całym rankingiem.