PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737334
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

Czemu tak nisko?

ocenił(a) film na 8

Nie wiem czemu ma tak dalekie miejsce. Na imdb wszytskie części są wysoko.
Po drugim obejrzeniu daję 10/10

użytkownik usunięty
Kain

Bo na filmweb wchodzi masa debili, którzy nawet nie obejrzeli ale słyszeli ze LOTR to guuupia bajka z czarodziejami i elfami i wstawiają 1.

ocenił(a) film na 10

Też uważam, że za nisko. Oglądałam pierwszy raz i pokochałam ten filmik. Kiedy go nie oglądałam, po prostu nie coeniałam. Nie wiem, czemu inni nie mogą tak zrobić...

Kikuuuni

czesc kain. ciebie tez intryguje ten ehm... problem. to nie pierwszy temat poswiecony temu zagadnieniu :-), ale chyba musimy sie z tym pogodzic. ja wystawilam 10 zreszta 2 pozostalym tez :-). pozdrawiam.

Kain

Bo dzieci neostrady, które przeważają na filmwebie, nie rozumieją, że to piękny film, perfekcyjny od strony technicznej i fabularnej. Świetna adaptacji, co prawda nie dokładna w treści, bo nie ma np epizodu o Bombadilu, ale za to jest doskonałe odwzorowanie świata Śródziemne i postaci, poza Boromirem (w książce był chyba bardziej masywny i inny kolor włosów). Poza tym na małym ekranie nie robi takiego wrażenia. ja byłem na wszystkich w kinie, te odgłosy strzał z łuku Legolasa w DTS-sie... bezcenne. Również jest nisko zapewne za to, że męskie playboy'ie pokroju Wentwortha Millera nie występują tylko jak by to pewnie powiedziała zgłupiała nastolatka: "odrażający, brodaty krasnal".

Dla całej trylogii 10/10

P.S. Na filmwebie nawet takie filmy jak "Dirty Dancing 2" są wyżej niż LOTR, ja wysiadam :)

ocenił(a) film na 8
Sub_Zero

Ej! Jednej rzeczy nie rozumiem. Skoro napisało tu już 5 osób że powinna być wyższa średnia i ani jedna osoba nie zaprotestowała.....
z reguły dzieci neo się na takie tematy rzucają....

ocenił(a) film na 10
Kain

wy się w ogóle nie przejmujcie i nie patrzcie na ten sfałszowany ranking bo to w ogóle jest jakieś badziewie i zafałszowane głosy. Wchodzi dziecko neo i zakłąda 100kont i klika na 1/10 no to mamy potem WP daleko.. nie radzę sie przejmować tym rankingiem bo on jest niepradziwy i odzwierciedla tylko głupotę debilną takich ludzi którzy bez zastanowienia dają 1

ocenił(a) film na 10
Beliar

Tak nisko, bo zaglosowalo bardzo duzo uzytkownikow. Gdyby na kazdy film bylo tyle oddanych glosow, jego miejsce poszlo by zdecydowanie do gory.
Ale zgadzam sie, ten ranking niczego nie odzwierciedla.