PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737315
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

Guano

ocenił(a) film na 1

Ludzie co wy oglądacie przecież to jest jedno wielkie nic!!!
4 godziny wielkiej nudy...

ocenił(a) film na 10
ciokoj

Naprawdę się dziwisz czy tylko udajesz? :-) Chciał bym też wiedzieć po co traciłeś aż 4 godziny na takie ,,wielkie nic''? Przymusu raczej nie było więc...

Zbrojny

Dziecku trzeba takie zagrywki wybaczyć bo to klasyczny troll prowokator
internetowy, nie warto na takich jak on tracić czasu i jeszcze go
dokarmiać.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
Ivalor

Japa koński zwisie!!! Siedź w domu i rób w pieluchy a nie otwierasz mi tu jape i zasmradzasz powietrze... Kup sobie woolite white i płukaj codziennie przed spaniem to może ci wybieli te sztachety i nie będzie tak jechało końskim łajnem. (Milcz jak do mnie mówisz)

użytkownik usunięty
ciokoj

Co oglądamy? Ekranizację arcydzieł Tolkiena, najlepszy film fantasy jaki dotąd powstał, ze świetną fabułą, wspaniałym klimatem, piękną muzyką i rewelacyjnymi efektami specjalnymi!

ocenił(a) film na 1

Prędzej się zesram kasą niż w tym filmie będą fajne sceny,muzyka itp.

ciokoj

Mój Boże kolejny wzór kultury osobistej i tolerancji. Nic tylko takich naśladować .

użytkownik usunięty
ciokoj

Rozumiem. Więc wracaj do tych swoich inteligentnych filmów. Zapewne są to takie arcydzieła jak HSM, Hannah Montana i inne sztuczne, przesłodzone i różowe filmiki z Disneya, bo dotychczas to fani tych właśnie produkcji byli autorami takich wulgarnych i pozbawionych argumentów wypowiedzi.

ocenił(a) film na 1

Japa Pasztety olewam was...I tu się mylisz ja oglądam bardzo fajne i na topie filmy i przyokazji są one ciekawe a nie tak jak to ida bez celu z jakimś pierścieniem i gość znika no zal.pl bajki jak ich mało. I to ma byc ciekawe??

ciokoj

Ależ tak Człowiek Pies bardzo dobry film. Traktowanie człowieka dosłownie jak psa i maszynę do zabijania, łamanie konwencji genewskiej i prawa człowieka co dziennie bez, żadnych konsekwencji, i niech mi nikt nie pieprzy , że jest on o rodzinie, jaka to ona ważna. Ależ tak oglądajmy tylko takie filmy.

użytkownik usunięty
ciokoj

Jeśli według ciebie "Władcę Pierścieni" streszcza zdanie "idą bez celu z jakimś pierścieniem i gość znika" to znaczy, że widziałeś trochę coś innego niż normalni ludzie, którzy widzieli ten film. Może twój mózg ma jakieś problemy z przyswajaniem tego, co widzisz na ekranie, to trzeba leczyć!