Ludzie co wy oglądacie przecież to jest jedno wielkie nic!!!
4 godziny wielkiej nudy...
Naprawdę się dziwisz czy tylko udajesz? :-) Chciał bym też wiedzieć po co traciłeś aż 4 godziny na takie ,,wielkie nic''? Przymusu raczej nie było więc...
Dziecku trzeba takie zagrywki wybaczyć bo to klasyczny troll prowokator
internetowy, nie warto na takich jak on tracić czasu i jeszcze go
dokarmiać.
Pozdrawiam
Japa koński zwisie!!! Siedź w domu i rób w pieluchy a nie otwierasz mi tu jape i zasmradzasz powietrze... Kup sobie woolite white i płukaj codziennie przed spaniem to może ci wybieli te sztachety i nie będzie tak jechało końskim łajnem. (Milcz jak do mnie mówisz)
Co oglądamy? Ekranizację arcydzieł Tolkiena, najlepszy film fantasy jaki dotąd powstał, ze świetną fabułą, wspaniałym klimatem, piękną muzyką i rewelacyjnymi efektami specjalnymi!
Rozumiem. Więc wracaj do tych swoich inteligentnych filmów. Zapewne są to takie arcydzieła jak HSM, Hannah Montana i inne sztuczne, przesłodzone i różowe filmiki z Disneya, bo dotychczas to fani tych właśnie produkcji byli autorami takich wulgarnych i pozbawionych argumentów wypowiedzi.
Japa Pasztety olewam was...I tu się mylisz ja oglądam bardzo fajne i na topie filmy i przyokazji są one ciekawe a nie tak jak to ida bez celu z jakimś pierścieniem i gość znika no zal.pl bajki jak ich mało. I to ma byc ciekawe??
Ależ tak Człowiek Pies bardzo dobry film. Traktowanie człowieka dosłownie jak psa i maszynę do zabijania, łamanie konwencji genewskiej i prawa człowieka co dziennie bez, żadnych konsekwencji, i niech mi nikt nie pieprzy , że jest on o rodzinie, jaka to ona ważna. Ależ tak oglądajmy tylko takie filmy.
Jeśli według ciebie "Władcę Pierścieni" streszcza zdanie "idą bez celu z jakimś pierścieniem i gość znika" to znaczy, że widziałeś trochę coś innego niż normalni ludzie, którzy widzieli ten film. Może twój mózg ma jakieś problemy z przyswajaniem tego, co widzisz na ekranie, to trzeba leczyć!