PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737334
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

Hahahahahahahahha

ocenił(a) film na 9

518 pozycji w góre :D Ten ranking jest smiechowy.

ocenił(a) film na 9
shaqqy

Btw. to chyba rekord.

shaqqy

Zgadzam się z autorem tematu. To jakąś parodia. Nie jestem fanem "Władcy Pierścieni". Za chwile pewnie przebije Godfathera. Jakaś paranoja. W jaki sposób film może skoczyć o 500 ponad miejsc? nie był nawet w TOP 100 przez x czasu a teraz nagle się pojawia na 4 miejscu.

Podejrzewam, że ktoś użył w tym celu jakiegoś bota. Tą teorię potwierdza też to ze kolejna czesc tego filmu równiez ostro podskoczyła o ponad 300 miejsc.

ocenił(a) film na 9
mafioso

Usuneli glosy niezalogowanyc userow. Dawali nawet po kilka glosow na jeden film i stad to zamieszanie.

http://www.filmweb.pl/topic/872306/Zmiany+w+rankingach+Top.html

ocenił(a) film na 9
shaqqy

Widać tylko ile osób musiało po paredziesiąt razy głosować, żeby władca spadł.

użytkownik usunięty
_Andrzej_

spokojnie, jeszcze spadnie

shaqqy

haha prawie dostałem zawału jak to zobaczyłem

barz

Ale się podniecacie .... Zajmijcie się swoim życiem ,a nie tylko siedzicie i sprawdzacie na jakim miejscu w rankingu jest jakiś film

Chemichael_2

A ty nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy.

ocenił(a) film na 9
BRAK_UZYTKOWNIKA

To dobrze, przyznam sie bez bicia, jakieś 4 lub 5 lat temu zanim sie zalogowałem głowałem na kilka filmów kilka razy, tak można było codziennie do oporu, myśle że to bardzo dobre posunięcie.

ocenił(a) film na 9
Stefan_Mirecki

Jeśli filmweb zaczął już robić zmiany, to ja mam taką nietypową propozycje. Żeby można było oceniać posty i tematy, myśle że w ten sposób jakość wypowiedzi wzrośnie, bo nikt nie będzie chciał być słabo oceniony, wiec będzie na portalu mniej głupot. A poza tym będzie ciekawiej. Można by było zrobić ranking najlepiej ocenianych, i kazdy będzie mógł przeczytać wszystkie naprawde ważne i ciekawe wypowiedzi.