Zgadzam się z autorem tematu. To jakąś parodia. Nie jestem fanem "Władcy Pierścieni". Za chwile pewnie przebije Godfathera. Jakaś paranoja. W jaki sposób film może skoczyć o 500 ponad miejsc? nie był nawet w TOP 100 przez x czasu a teraz nagle się pojawia na 4 miejscu.
Podejrzewam, że ktoś użył w tym celu jakiegoś bota. Tą teorię potwierdza też to ze kolejna czesc tego filmu równiez ostro podskoczyła o ponad 300 miejsc.
Usuneli glosy niezalogowanyc userow. Dawali nawet po kilka glosow na jeden film i stad to zamieszanie.
http://www.filmweb.pl/topic/872306/Zmiany+w+rankingach+Top.html
Ale się podniecacie .... Zajmijcie się swoim życiem ,a nie tylko siedzicie i sprawdzacie na jakim miejscu w rankingu jest jakiś film
To dobrze, przyznam sie bez bicia, jakieś 4 lub 5 lat temu zanim sie zalogowałem głowałem na kilka filmów kilka razy, tak można było codziennie do oporu, myśle że to bardzo dobre posunięcie.
Jeśli filmweb zaczął już robić zmiany, to ja mam taką nietypową propozycje. Żeby można było oceniać posty i tematy, myśle że w ten sposób jakość wypowiedzi wzrośnie, bo nikt nie będzie chciał być słabo oceniony, wiec będzie na portalu mniej głupot. A poza tym będzie ciekawiej. Można by było zrobić ranking najlepiej ocenianych, i kazdy będzie mógł przeczytać wszystkie naprawde ważne i ciekawe wypowiedzi.