PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737315
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

KIEDY ,,HOBBIT"

ocenił(a) film na 10

JUŻ NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ!!!

ocenił(a) film na 5
stefaniak

ku*,

to nie miejsce na twoje sikanie

użytkownik usunięty
plantum

plantuś (ku?) twoim miejscem na silanie są pieluszki PAMPERS active baby :P

ocenił(a) film na 5

no bo kur.... to jest stronka (zjeb nego) władcy pierścieni, a nie hobbita - hobbit ma miejsce gdzie indziej.... niech więc ruszy swoje podniecone dupsko na inne forum

plantum

Plantum czy ty masz problemy z głową jakieś a może przekwitasz bo zachowujesz się jak jołop -.-

ocenił(a) film na 5
Gotrek09

to wy macie problemy,

ja bronię porządku na wszystkich forach :]

plantum

No ok ale to że na forum Avatara dzieję się jak dzieję to nie znaczy że musisz tu trollować bo tu jest spokój a ty go zakłócasz dość durnymi postami. Jak chcesz możesz się przyłączyć do naszej partyzantki antybejberowej, tam można się wyszaleć xD

ocenił(a) film na 5
Gotrek09

bo mi inni nie dawali spokoju, to ja tera wam zburzę spokój

plantum

No i to świadczy teraz o tym, że wcale nie jesteś lepszy od nich, a nawet gorszy, gdyż kieruje tobą coś w rodzaju żądzy zemsty i dowartościowania się za swoje krzywdy, ale powiem ci szczerze że na forum takiego Zmierzchu miałbyś kupę zabawy i mógłbyś toczyć z nimi filozoficzne i wulgarne dyskusje, a tu i tak nikogo nie sprowokujesz, więc to co robisz mija się z celem, fakt wpadnie tu czasem ten imbecyl janek bzyk, ale jak nikt na niego nie zwraca uwagi to sobie frunie dalej xD

Pozdrawiam, i zastanów się czy warto i jest jakiś cel w Trollowaniu na tym forum.

użytkownik usunięty
Gotrek09

On już bywa na forum Zmierzchu ;P Usiłuje gnębić tych co wystawili jedynki xD

ocenił(a) film na 5

jak ktoś stawia 1 to znaczy że miał wymagania....

to znaczy że jest kretynem skoro nie myśli totalnie

użytkownik usunięty
plantum

Żadnych wymagań plantumuś, czysta ciekawość ;) A 1 oznacza 'nieporozumienie', czyż nie? ;p

ocenił(a) film na 5

no ale gdzie to nieporozumienie?

co? zamiast wampirów były Muminki? czy jak?

nieporozumienie oznacza że coś musiało pójść nie po twojej myśli :]

użytkownik usunięty
plantum

Nie rozumiesz takich prostych pojęć jak np 'nieporozumienie'? :)

ocenił(a) film na 5

no nie rozumiem GDZIE jest to tytułowe nieporozumienie.....

użytkownik usunięty
plantum

Znaczy, że film jest na poziomie dna + 50 km mułu i że dobrze by było dla całego rodzaju ludzkiego gdyby nigdy nie powstał (a jednak powstał i robi z ludzi idiotów - patrz: psychofanki). Poza tym, nie czepiaj się opinii kogoś innego skoro sam tego filmu nie widziałeś :P Takie zachowanie śmierdzi trollem ;p

ocenił(a) film na 5
Gotrek09

tak na serio to na forum zmierzchu wyzywam osoby które postawiły 1/10

bo jakim trzeba być kretynem żeby obejrzeć taki film i być zawiedzionym? czaisz baze?
ja nie obejrzałem, całe szczęście....

mnie takie oczywiste sprzeciwny na kicze romansidła nie rajcują. LOTR to ambitna walka.... dawida z goliatem... bo was (jeb...) fanów jest sporo

plantum

Jaka walka, jaka walka człowieku tu nikt nie zamierza się z tobą użerać, jak myślisz że tu zrobisz karierę jako prowokator pyskówek to się mylisz, ja już też nie odpisuje na twoje posty, więc niestety będziesz zmuszony albo sobie dać siana albo pisać sam do siebie

Pozdro.

ocenił(a) film na 5
Gotrek09

już się wprowadziłem :)