PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1065}

Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
2001
8,0 737 tys. ocen
8,0 10 1 737287
8,2 94 krytyków
Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia

Niewiem jak można takie głupie filmy robić <<zygi>>
Nudny strasznie

użytkownik usunięty
Lord_Neo

jestes lama jak ci sie ten film nie podoba!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Lord_Neo

Tylko kretyn nie docenia WP to najleprzy film wszechczasów!!! Jeszcze długo będzie jednym z najleprzych.

ocenił(a) film na 9
Lord_Neo

LORD NEO HAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

ocenił(a) film na 10
Lord_Neo

Nie wiem dlaczego ludzie piszą że nie lubią LORT chyba chcą być orginalni bo tego filmu nie da się nie lubić.

ocenił(a) film na 9
Lord_Neo

Wsytarczy spojrzeć w Ulubione Lorda_Neo -American Pie, Zakręcony Piąte itp. szmiry. Masz sprany gust, Neo!

ocenił(a) film na 5
Lord_Neo

Jest poprostu nudny, ale nazwanie go głupim to lekka przesada.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
luna_12

hmmm wypowiedź jest niesamowicie długa... rozumiem, że film jest głupi dlatego, że nudny? czy odwrotnie? jakoś strasznie dużo ludzi, którzy nielubieją (nierozumieją) fantasy obejrzeli Władcę i teraz marudza na forach, że nudne, za długie, niezrozumiałe.... To po co było ogladać??? ja wiem doskonale, że nie lubie kryminałów i ani ich nie czytam, ani nie oglądam i nie marudzę później na forach wkurzając innych
całuski dla fanów LOTR-a

użytkownik usunięty
Lord_Neo

To co ty tu w ogóle robisz? Jak ci się film nie podoba, to spadaj!

użytkownik usunięty
Lord_Neo

Lord of the Rings RULEZZZZZ!!! P.Jackson RULEZZZ!!!!!!!! J.R.R.Tolkien Rulez 4ever !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

użytkownik usunięty
Lord_Neo

Jeżeli Ci się nie podobał film to nie wypowiadaj sie na jego temat! Ja nie rozumiem niektórych! Jak w końcu ktoś nakręcił film super zajebisty to oni się czepiają, że jest benadziejny i nudny! Pomyślcie trochę zanim coś palniecie głupiego.

Lord_Neo

Ja widzę, że o Władcę Pierścieni się niezłe zamieszanie zrobiło... Ja już się nie będę na temat tego filmu wypowiadać, bo mi się bardzo podobał i na każdym "forum" gadam to samo...

Pozdrawiam, Yuriko :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
krzysg4

jezeli komuś nie podobał sie Władca Pierścieni , to nie znaczy ze jest ćwokiem i debilem
ja tez nienawidze tego filmu i co mam zrobić , nie pisac tego na forum, bo wam sie tak nie podoba?
jak by ktoś napisał świetny film bla bla bla.... to by wszyscy tylko
przytakiwali

Pzdr dla antyfanów
pamietajcie , jest nas wiecej ;)

ocenił(a) film na 9
The_Godmother

jasne, że każdy może mieć swoje zdanie-dla mnie filmy, ktore załozyciel tematu ma w ulubionych są nudne i głupie-więc sprawa załatwiona.

ocenił(a) film na 9
Renfri

P.S zawsze tam gdzie są fani znajdą się też antyfani, ale tpo nie jest ważne-ważne jest to, że mam WAKACJE!!

ocenił(a) film na 9
The_Godmother

koleś, mylisz pare rzeczy, tutaj mają sie wszycy wypowiadać, i nie idzie o to ze sie gnoi antyfanów (ci madrzy nie gnoją), ale o fakt ze swoje wypowiedzi nalezy argumentawac, to było w 1 gimnazjum - 7 podstawówce- rozporawka, gdzie sie uzywało ARGUMENTÓW, Lord Neo o tym zapomniał i nalezy mu sie to co dostał.

Poza tym, szanuje i lubie film, chociaz jest on dla mnie ciut za słaby, ale to ze wzgledu na to, ze w filmie nie da sie opowiedziec wszystkiego co mozna przeczytac, a ksiazke przeczytałem jeszcze przed filmem.

I jeszcze jedno. nie ubustwiam tego filmu, ale uwazam ze ocena jest stanowczo za mała.

Lord_Neo

Trzeba mieć łeb do filmów, aby docenić takie arcydzieło... Widać natura Ci tego łba oszczędziła. A skoro film Cię nudził to lepiej nie mów co Cię ciekawi. Pozdrawiam:)