Niewiem jak można takie głupie filmy robić <<zygi>>
Nudny strasznie
Tylko kretyn nie docenia WP to najleprzy film wszechczasów!!! Jeszcze długo będzie jednym z najleprzych.
LORD NEO HAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Nie wiem dlaczego ludzie piszą że nie lubią LORT chyba chcą być orginalni bo tego filmu nie da się nie lubić.
Wsytarczy spojrzeć w Ulubione Lorda_Neo -American Pie, Zakręcony Piąte itp. szmiry. Masz sprany gust, Neo!
hmmm wypowiedź jest niesamowicie długa... rozumiem, że film jest głupi dlatego, że nudny? czy odwrotnie? jakoś strasznie dużo ludzi, którzy nielubieją (nierozumieją) fantasy obejrzeli Władcę i teraz marudza na forach, że nudne, za długie, niezrozumiałe.... To po co było ogladać??? ja wiem doskonale, że nie lubie kryminałów i ani ich nie czytam, ani nie oglądam i nie marudzę później na forach wkurzając innych
całuski dla fanów LOTR-a
Lord of the Rings RULEZZZZZ!!! P.Jackson RULEZZZ!!!!!!!! J.R.R.Tolkien Rulez 4ever !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Jeżeli Ci się nie podobał film to nie wypowiadaj sie na jego temat! Ja nie rozumiem niektórych! Jak w końcu ktoś nakręcił film super zajebisty to oni się czepiają, że jest benadziejny i nudny! Pomyślcie trochę zanim coś palniecie głupiego.
Ja widzę, że o Władcę Pierścieni się niezłe zamieszanie zrobiło... Ja już się nie będę na temat tego filmu wypowiadać, bo mi się bardzo podobał i na każdym "forum" gadam to samo...
Pozdrawiam, Yuriko :)
jezeli komuś nie podobał sie Władca Pierścieni , to nie znaczy ze jest ćwokiem i debilem
ja tez nienawidze tego filmu i co mam zrobić , nie pisac tego na forum, bo wam sie tak nie podoba?
jak by ktoś napisał świetny film bla bla bla.... to by wszyscy tylko
przytakiwali
Pzdr dla antyfanów
pamietajcie , jest nas wiecej ;)
jasne, że każdy może mieć swoje zdanie-dla mnie filmy, ktore załozyciel tematu ma w ulubionych są nudne i głupie-więc sprawa załatwiona.
P.S zawsze tam gdzie są fani znajdą się też antyfani, ale tpo nie jest ważne-ważne jest to, że mam WAKACJE!!
koleś, mylisz pare rzeczy, tutaj mają sie wszycy wypowiadać, i nie idzie o to ze sie gnoi antyfanów (ci madrzy nie gnoją), ale o fakt ze swoje wypowiedzi nalezy argumentawac, to było w 1 gimnazjum - 7 podstawówce- rozporawka, gdzie sie uzywało ARGUMENTÓW, Lord Neo o tym zapomniał i nalezy mu sie to co dostał.
Poza tym, szanuje i lubie film, chociaz jest on dla mnie ciut za słaby, ale to ze wzgledu na to, ze w filmie nie da sie opowiedziec wszystkiego co mozna przeczytac, a ksiazke przeczytałem jeszcze przed filmem.
I jeszcze jedno. nie ubustwiam tego filmu, ale uwazam ze ocena jest stanowczo za mała.