Hejo:-D
No i jak po wczorajszym wieczorze?
Na jednej z reklam (pierwszej) zdążyłam umyc głowę i zjeśc jabłko:-)
A jak wam poszło?
tia...te reklamy były masakryczne ^^
ale dzielnie je przetrwałam by obejrzec (po raz kolejny) te efekty specjalne ^^ :D
ja jak były reklamey to przełączałem na Tejmnice twierdzy szyfrów ale nie patrzyłem w ekran telewizora tylko grałem w FiFe 07 :D
Haha też podczas pierwszej przerwy umyłam głowę i zjadłam jabłko:) z tym, że ja zdążyłam jeszcze zaparzyć sobie herbatę:) Pozdrawiam fanów LOTR:*
ja podczas reklamy wlazłam na allegro i kupiłem wszystkie 3 części rozszerzonego Władcy Pierścieni - akurat jakaś promocja była :)
Kocham LoTr
No coz a ja mimo wielu chęci i nieostudzonego zapału nie miałam wczoraj okazji zobaczyc filmu. KIedy wrocila do domu trwała reklama, bardzo baaardzo długo pozniej była scena smierci Boromira i tyle filmu widzialam...xD
Ja wieloktornie zamierzałam obejrzeć Władcę, ale nigdy mi się nie udało, i kiedy obejrzałam, byłam pod wielkim wrażeniem. Nawet trochę popłakałam ;D Piękny, cudowny filmik :)
A ja mam wstręt do wersji w TV (lektor i reklamy) więc w tym czasie włączyłam sobie film z płyty i oglądałam sobie na kompie :D he he bez reklam :D skończyło się przed 23 :D a nie o 23.45 tak jak planowo w TV
nie było aż tak źle, podczas reklamy można dużo rzeczy zrobić, ja na ten przykład byłem w sklepie, umyłem głowę, zjadłem kolację, położyłem tapety w pokoju, pomalowałem sufit a jak wróciłem do telewizora to reklamy jeszcze trwały! Ale skoro Frodo się tak nacierpiał to my tez możemy się nacierpiec podczas reklam. aLe tak na marginesie to kiedy ostatnio był Władca na tvn to reklam było więcej, wkurzające jest też to że dają reklamy 15 minut przed końcem filmu...