W piątek na TVN będzie 'Drużyna Pierścienia' i już puszczają reklamę.
Pokazują tam wyciągniętą rękę Froda, Galadrielę (i jeszcze innych) przy piosence 'Złoty pierścionek'.
Dla mnie ta reklama ma w sobie jakąś obrazę. Co o tym sądzicie ???
Oj bardzo przepraszam, ale nie zobaczyłam,że podobny post był.
Ale ja mam o niej inne zdanie.
Jak ja zobaczylem ta reklame to moja pierwsza mysl, oki jakas parodia poczekamy posmiejemy sie, ale moje zainteresowanie przeszlo w zazenowania i hmm sam nie wiem co ale mile to nie bylo. Gdybym nie znal tego filmu i zobaczyl taka reklame od razu by mi sie odechcialo ogladac, bo bym pomyslal ze to kolejny polski badziew w stylu stara basn
Głupia reklama... I tak na TVN nie da sie oglądać tego filmu ;/ w każdej częsci wycinają po kilka scen(nie raz widziałem w przypadku LOTR na tvn ;/ )
Wystarczyłby czarny napis na biały tle zamiast reklamy. I tak tłumy oszaaaaleją ze szczęścia;)Jak ktoś zna i lubi, prawdopodobnie znajdzie czas. Jak ktoś nie zna, to oglądanie pierwszy raz z tymi koszmarnymi reklamami jest raczej złym pomysłem. A reklamy pewnie będą ciągnąć się jak spaghetti. Taka magia TVN.
Ale reklama jest bardzo fajna. Nie wydaje mi się, żeby była obraźliwa. Zresztą, kogo miałaby obrażać? Podejdźmy do "Władcy" z dystansem... ;) Pozdrawiam
Po co mam oglądać na tvn skoro mam na dvd wersję reżyserską i mogę obejrzeć bez miliarda reklam w trakcie filmu.
Ja także dysponuję dvd ( a jakże by inaczej...;)), jednak zawsze gdy mam okazję obejrzeć film poprostu nie mogę się powstrzymać..x) I nawet miliard reklam mi wtedy nie przeszkadza..
to tak jak ja. Po prostu jak słyszę, że WP będzie w tv to nie mogę wytrzymać.
A wersja reżyserska jest świetna :)
Jest już reklama Dwóch Wież....szczerze to tamta była fajna przy tej, bo trochę nie mas sensu...kto ma te ładne oczy (wg tej reklamy)...Frodzio ?
Frodo ma cudowne oczy, ale z tym dawaniem to już przesada.