Ten film jest wspaniały. Podoba mi się postać hobbita. Reżyser poradził sobie z urzeczywistnieniem śwaita niziołków. Wpaniale wyszedł Gollum i ten jego głos:P. Niezapomniane były też bitwy. Najbardziej podobał mi się Helmowy Jar. A co wy sądzicie o tej produkcji?
Też jestem pod wrażeniem tego filmu.Świat w nim jest tak fantastycznie zrealizowany że można uwierzyć w to że istnieje naprawdę.Fantastyczna jest też muzyka, czasami sobie ją słucham.Pierwsza i trzecia część trylogii są rewelacyjnie nakręcone,dałem im po 9/10.Nieco słabsza ale bardzo dobra dwójka 8/10.
Arcydzieło. Można by wiele pisać na temat trylogii...
A książkę czytałaś? To dopiero jest cudo. Jeżeli film jest wg. Ciebie rewelacyjny...to książka to co najmniej..inny wymiar...
Pozdrawiam
Książkę tez czytałam:D. bardzo mi się podobała. Zastanawiam się jak Tolkien dał rade wymyślić taki wspaniały świat;p
No mistrz po prostu:) Świat jaki opisał(mitologia/rasy/języki/itp)jest tak dopracowany że mógł by zastąpić ten realny...i w sumie fajnie by było(oczywiście jak by mnie Nazgule nie goniły:)
No pewnie, że by fajnie tam było;) Zabrałabym się tam z wszystkimi fanami :)
Pozdrawiam.
Też bym się zabrał :) Ale niestety , do Śródziemia można dotrzeć jedynie przez drogę wyobraźni ... również pozdrawiam ;)