Uważam to za arcydzieło. Piękne krajobrazy i nastrojowa muzyka.W tym na podstawie jednej z najbardziej znanych i lubianych książek fantasy.
Człowieku ty się lepiej idź lecz... to najgorszy film jaki kiedykolwiek widziałem. To już wole oglądać smerfy niż to coś co nazywasz arcydziełem.
Czasami trudno rozstrzygnąć czy ktoś chciał być zabawny czy po prostu jest chamem i prostakiem.
Oczywiście nie widzę nic niezwykłego w tym że komuś LOTR nie przypadł do gustu, nie w tym rzecz.
już gdzieś dzisiaj pisałem, że forum Władcy Pierścieni należy do największych siedlisk trolli na filmwebie i tu mamy na to dowód. Kolejna wypowiedź na poziomie gówniarza z podstawówki na temat, na który chyba nie ma zielonego pojęcia. Trudno to nawet nazwać krytyką, bo ta objawia się tym, że są w niej zawarte jakieś treści merytoryczne, twoją wypowiedź opisuje jedynie słowo "bełkot"
Widzę że filmweb pełen sie zrobił bachorów wygłaszających swoje "mondrości". Nie rozumiem co ma na celu takie bezmyślne i nic nie warte komentowanie czyjegoś zdania. Wytrzyj mleko z pod nosa dzieciaku i pooglądaj np.hostela-może się dowartościujesz prawdziwą "sztuką"(mięsa).
PS. Zgadzam się z autorem. Arcydzieło. PJ dokonał, niemożliwego wręcz, przeniesienia takiego wielkiego dzieła literackiego na ekran.