Władcę trzeba kochać, bo nikt nie może nawet napisać co o nim myśli bo
zaraz zostaje zelżony.
Według mnie, każdy może wypowiedzieć się w tym kraju na każdy temat wszak
to wolny kraj, a w nim ogólnie rozumiana wolność wypowiedzi.
A Wy wszyscy obrońcy - Władcy... co tak głośno kłapiecie dziobami dobrze że
nie ma już inkwizycji bo zapewne chcielibyście jej użyć, przeciw tym co
władcy zwyczajnie nie znoszą podobnie jak Mody na sukces.
Mimo wszystko pozdro dla tych co za i co przeciw.
Fakt ze zyjemy w wolnym kraju i ze jest wolność slowa ale poco sie wypowiadać skoro niema się nic ciekawego do powiedzenia.
Dzięki takim ludziom jak ty gwoj to wolnością słowa możliwe, że nie będziemy się cieszyli już długo (www.h1n1.pl). Potrzebne ci te prowokacje ?
?
Czemu tak twierdzisz Ivalor, czy nie można mi powiedzieć co lubię, a czego
nie? Przecież nikogo nie obraziłem, a przynajmniej starałem się nie
obrazić.
Jakby nie było to wszyscy właśnie wpierw na mnie naskoczyli, a po kilku
postach dopiero tłumaczyli zalety Władcy...
To że nie lubię, fantasy oraz science - fiction to nie grzech , a to że
jestem skazany na siedzenie w domu i ... mój pech.
Pzdr i sorry może macie rację.
Tu raczej chodzi oto, że tak naprawdę nie ma na tym forum żadnej konstruktywnej krytyki "Władcy". Innymi słowy, ci nieznoszący LOTR to ludzie, którzy nie rozumieją fantasy, i sama przynależność do tego gatunku jest dla nich dostatecznym powodem, do mieszania książki/filmu z błotem. Oczywiście nie potrafią napisać nic więcej niż "LOTR to dno" ewentualnie dodając "... bo nie lubię tej tematyki".
Gwoj skoro nie interesuja cie te klimaty to poco prowokujesz.Owszem mozna krytykowac i wyrazac swoje opinie ale niw w taki sposób jak wy to robicie.
gwoj, wydaje mi się że nie odróżniasz wypowiadania swojej opinii z prowokowaniem. Skoro chcesz się wypowiedzieć to napisz gdzieś że film Cię nie zachwycił, napisz dlaczego i koniec. A nie zakładać 10 tematów i w każdym wypisywać jaki to ten film nie jest zły, jaki głupi itp. Bo to jest prowokacja.
Ok gwoj sorry masz racje z tym, że możesz nie lubić fantasy, szanuje to.
Mimo to twoja krytyka powinna być poprawniej wyrażona. Może napisz
dokładnie co tak bardzo ci się nie podobało(gdybyś od początku to zrobił
może by nie było problemu)
Pozdrawiam Ivalor
"Skoro chcesz się wypowiedzieć to napisz gdzieś że film Cię nie zachwycił, napisz dlaczego i koniec" - czasem to nie działa - weźmie Ci chłop napisze taki post gdzie mniej więcej napisze co się mu podobało, a co nie - uzyje czegoś co się nie spodoba i tak czy siak zostanie zjeżdżony... Też jestem, za jasnym pisaniem swoich wypowiedzi io za podawaniem argumentów, ale czasem samo napisanie "nie lubię tego filmu bo mi się nie podobało to(...), to (...) i tamto (...)" powoduje, że Was (fanów WP) bierze biała gorączka. Jak ja wydałam swoją opinię kilka miesięcy temu (to była OPINIA, nigdy nie miałam nawet w zamyśle żeby kogokolwiek prowokować - ba, nie sądziłam, że będzie aż taki odzew) - to rozjuszyliście się mimo, że kilka razy podawałam argumenty.
No i uważam że bezzasadne jest pisanie w stylu: WP to głupi film. Bo nie ma tak napawdę głupich filmów. Filmy moga nam przypaść do gustu albo nie i koniec. A oceniania bez oglądania albo to już w ogóle nie rozumiem.
"Skoro chcesz się wypowiedzieć to napisz gdzieś że film Cię nie
zachwycił, napisz dlaczego i koniec" - czasem to nie działa - weźmie Ci
chłop napisze taki post gdzie mniej więcej napisze co się mu podobało, a
co nie - uzyje czegoś co się nie spodoba i tak czy siak zostanie
zjeżdżony..."
Jeżeli napisze tak używając słów shit czy dno i wogóle nie argumentując
to na pewno zostanie zjeżdzony. A LOTR jest bardzo dobrym filmem może
nie arcydziełem, ale na pewno przykładem bardzo dobrego fantasy
"to była OPINIA, nigdy nie miałam nawet w zamyśle żeby kogokolwiek
prowokować - ba, nie sądziłam, że będzie aż taki odzew"
Z tego co pamiętam to twoje posty po kilku stronach sprzeczania z fanami
zdecydowanie bardziej przypominały prowokacje od opinii,za to wypowiedzi